Μελέτη:«Όταν χόρευα ρούμπα,σκεφτόμουνα τι θα λέει ο μπαμπάς μου»

Ο ερωτικός χορός, ο Ηλίας και η αποχώρηση της

Μελέτη:«Όταν χόρευα ρούμπα,σκεφτόμουνα τι θα λέει ο μπαμπάς μου»

«Η κριτική, όταν δεν γίνεται με τεχνική, γίνεται υποκειμενικά», είπε η Ε. Μελέτη, η οποία καλεσμένη της Χριστίνας Λαμπίρη, υποστήριξε ότι την προηγούμενη Κυριακή είχε «βάλει» πολύ συναίσθημα στην χορογραφία.


«Η ρούμπα δεν είναι ο χορός μου, αλλά όταν είδα το βίντεο μετά το σόου σκεφτόμουνα πως θα νιώσει ο μπαμπάς μου», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ρώτησε την άποψη της κ. Βελίκοβα για την απόδοση της και εκείνη υποστήριξε ότι θα έπρεπε να περάσει στον τελικό.


Η Ελεωνόρα σχολίασε και το γεγονός ότι η Έρρικα Πρεζεράκου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή. «Εγώ αν μου έκαναν την πρόταση δεν θα πήγαινα, αλλά η Έρρικα είναι καλή», είπε.


Πάντως, με τον παρτενέρ της, Ηλία Λαδά, διακοπές θα πάει! Όπως είπε η παρουσιάστρια, αλλά και ο χορευτής, που βγήκε live, θα πάνε μαζί στο Λος Άντζελες! Παρόλο που τα πάνε καλά οι δυο τους, η σχέση τους έχει περάσει από 40 κύματα…


«Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελε να βλέπει ο ένας τον άλλον. Ο Ηλίας έχει ανοίξει την πόρτα και έχει φύγει ουρλιάζοντας από την αίθουσα», αποκαλύπτει…


Δείτε τι είπε η Ε. Μελέτη στο Super Star…


Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top