Λεφάκης:«Μετά το 2015 φτιάχνουν τα πράγματα στην Ελλάδα»

Τι προβλέπει ο γνωστός αστρολόγος για τα επόμενα έτη;

(Δυσοίωνες) Προβλέψεις για την πορεία της Ελλάδας κάνει ο γνωστός αστρολόγος, Κ. Λεφάκης, ο οποίος λίγο – πολύ εκτιμά ότι… και αλλάζουμε και βουλιάζουμε τουλάχιστον μέχρι το 2014! Αν επιβιώσουμε μέχρι τότε θα γίνουμε «παράδεισος», όπως χαρακτηριστικά λέει μιλώντας στο People.

«Ο Πλούτωνας μπήκε στον Τοξότη το 1996, έκανε τους ανθρώπους να ξεφύγουν, να γίνουν υπερβολικοί μέσω επεκτάσεων και καταχρήσεων. Μπαίνοντας όμως ο Πλούτων��ς στον Αιγόκερω το 2008, αλλάζει τακτικά και υποχρεώνει τον κόσμο σε συρρίκνωση, δείχνοντας το σκληρό πρόσωπο της εξουσίας απέναντι στις ανθρώπινες κοινωνίες. Αυτού του είδους η συρρίκνωση θα κρατήσει μέχρι το 2022 –συνολικά δεκατέσσερα χρόνια. Το πιο σκληρό μέρος αυτής της διαδικασίας είναι το διάστημα από το καλοκαίρι του 2008 έως το Δεκέμβριο του 2012», εξηγεί, ενώ εμμέσως πλην σαφώς λέει ότι θα γίνουν πρόωρες εκλογές.


«Είναι πολύ μακριά το 2013. Μέχρι το 2013, θα έχει αλλάξει η γη τρεις φορές. Είναι πολύ μεγάλο το κύμα των εξελίξεων που έρχεται. Όχι μόνο η Ελλάδα, αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη ζει τώρα μια παρακμή και μια δοκιμασία. Ο 21ος αιώνας είναι ο αιώνας της Ασίας», καταλήγει.


Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρ��ισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)Ποιοι είναι το μέλλον της Ελλάδας μετά την συνάντηση των πολιτικών αρχηγών που έγινε την Παρασκευή 27 Μαΐου; «Θα περάσουμε μια δύσκολη διετία, που θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2013. Μετά τον Οκτώβριο του 2011, μπαίνουμε σε μια διαδικασία γρήγορων μεταρρυθμίσεων και μεταμορφώσεων. Το 2012 δημιο��ργεί μια νέα κοινωνικο – εμπορική και επικοινωνιακή επιφάνεια, συνεχίζεται η οικονομική δυσκολία και ξεπερνιέται μετά το τέλος του 2013, το οποίο επίσης θα είναι σκληρό. Στο μεταξύ, η αγορά και οι τιμές θα βρίσκονται σε διαρκή αναμόρφωση. Το 2014, όμως, με τον Δία στο Λέοντα περνάμε σε μια νέα εποχή. Από το 2015 και μετά, η Ελλάδα θα γίνει τόπος επαγγελίας, «παράδεισος» και χώρος μεγάλων ευκαιριών. Αυτό θα κρατήσει μια τριετία, ίσως και τετραετία. Και αυτό δεν το λέει μόνο η λογική, η παγκοσμιοποίηση και οι προθέσεις των κέντρων εξουσίας, αλλά επεμβαίνει και η μεταφυσική, αφού υπάρχει προστασία της Ελλάδας άνωθεν, σαν ευλογία… Αυτό που ζούμε τώρα είναι ένα σοκ αντίστοιχο με αυτό της χούντας, αλλά όλα τα κακά δεν κρατάνε –στην χειρότερη περίπτωση- περισσότερο από επτά χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top