Πετρουλάκη:«Έχω κάνει 8 εξωσωματικές. Πέρασα δύσκολα»

«Προσπαθούσα να κάνω παιδιά 7 χρόνια»

Με ιδιαίτερη ειλικρίνεια η Ελένη Πετρουλάκη μίλησε για το άγχος που είχε να αποκτήσει παιδιά, τις οκτώ εξωσωματικές που έκανε χωρίς να έχει πρόβλημα και για τo πώς έχασε τα κιλά μετά τον τοκετό.


«Την πρώτη εξωσωματική την έκανα σε ηλικία 26 ετών. Σε κάθε εξωσωματική παίρνεις 5-6 κιλά», είπε η Ελένη Πετρουλάκη, η οποία εξήγησε ότι παρόλο που δεν είχε οργανικό πρόβλημα από το άγχος της δεν μπορούσε να κάνει παιδί.


«Προσπαθούσαμε 7 -8 χρόνια να κάνουμε παιδιά και δεν μπορούσαμε… Κάποιοι γιατροί εκμεταλλεύ��νται και σε πείθουν να κάνεις για οικονομικούς λόγους», είπε και δε έκρυψε τον θυμό της για όλους αυτούς που… έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λένε.


Η γυμνάστρια μίλησε ακόμα για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε κατά την διάρκεια του τοκετού, καθώς είχε πρόβλημα με το στομάχι και έκανε συνέχεια εμετούς.


Η Ελένη Πετρουλάκη έδειξε ακόμα ασκήσεις με την διάσημη γυμνάστρια των επωνύμων Ramona, όπως σας είχαμε αποκαλύψει εξάλλου ότι θα γίνει στο star.gr


Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top