Στα μαχαίρια η Νάταλι Θάνου με τον πρώην σύζυγο της

Την κατηγορεί ότι τον έκλεψε-τι απαντά η ίδια

Στα μαχαίρια η Νάταλι Θάνου με τον πρώην σύζυγο της
Στα μαχαίρια η Νάταλι Θάνου με τον πρώην σύζυγο της. Το σέξι μοντέλο και τραγουδίστρια, γνωρίστηκε με το Δημήτρη το 2005 σε club που διασκέδαζε με φίλες της. Ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν στο δημαρχείο της Δάφνης. Ένα γάμο που τόσα χρόνια τον κράτησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Έξι χρόνια μετά, εκείνος ισχυρίζεται ότι του άδειασε όλα τα χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό για να αγοράσει δυο σπίτια στο Βελιγράδι.

Τι απαντά σε όλα αυτά η Νάταλι Θάνου; Καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου, τα χαρακτήρισε όλα ψέματα: «τι να πω; αυτό είναι τόσο αστείο και τόσο απαίσιο ψέμμα. Είναι μόνο για να γελάω».

Ο εν διαστάσει σύζυγος από την άλλη, που πριν γνωρίσει τη Νάταλι εργαζόταν ως βιβλιοπώλης και αφού τη γνώρισε τα παράτησε όλα για να τη μανατζάρει, την κατηγορεί ότι παράτησε τα πάντα για χάρη της: «παράτησα τη δουλειά μου για τη Νάταλι. Καταστράφηκα οικονομικά και πήγε και πήρε τα λεφτά που είχαμε μαζέψει και πήρε δυο σπίτια στο Βελιγράδι. Αυτό το θεωρώ κλεψιά».

Η σέξι τραγουδίστρια στο όνομα της οποίας ήταν και ο τραπεζικός λογαριασμός, όχι μόνο το αρνείται αυτό, αλλά δηλώνει ότι «μόνος του αποφάσισε να αφήσει τη δουλειά του. Όλ΄αυτά τα χρόνια, ζούσαμε από τα χρήματα που έβγαζα εγώ, και ο Δημήτρης ως manager, αντί να παίρνει το 10-15%, έπαιρνε τα μισά».

Η συνέχεια απ΄ότι φαίνεται, θα κριθεί στα δικαστήρια…

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top