Μόνο στο Star: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά για την «Κατσαρόλα»

Τι τον οδήγησε στο να γράψει το τραγούδι;

Μόνο στο Star: Ο Σταμάτης Κραουνάκης μιλά για την «Κατσαρόλα»
Για το κοινωνικό τραγούδι «Κατσαρόλα» μίλησε αποκλειστικά στο Star ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, Σταμάτης Κραουνάκης.

«Εκτός από το βάλε κατσαρόλα λέει και κάποια άλλα πράγματα στο κουπλέ τα οποία είναι πολύ χρήσιμο κανείς να τα ξέρει».

Το τραγούδι, είναι απόλυτα συνυφασμένο με τους «Αγανακτισμένους» αλλά και το συναίσθημα του ελληνικού λαού: «είχαν πολύ καιρό οι άνθρωποι να βγουν από τα σπίτια και να βάλουνε στη μέση ένα φαί όλοι μαζι. Αυτό γίνεται στο Σύνταγμα αυτή τη στιγμή».

Τι τον παρακίνησε να γράψει αυτό το τραγούδι; «η ψυχή του τραγουδιστή είναι που με έβαλε να το γράψω». Άλλωστε όπως πιστεύει ο ταλαντούχος μουσικοσυνθέτης, «όταν ο καλλιτέχνης έχει το αυτί του στην καρδιά του κόσμου, δεν είναι κληρονομικό χάρισμα, μπορεί ν΄ακούσει αυτό που έρχεται».

Τι απαντά όμως σε όσους τον κατηγόρησαν ότι έβγαλε τώρα την «Κατσαρόλα» προκειμένου να πουλήσει δίσκους εκμεταλλευόμενος την κοινωνικοπολιτική συγκυρία; «Στις 10 ατάκες, να υπάρχουν και 2 που να είναι ανάποδες. Το τραγούδι το έγραψα πριν από ένα χρόνο. Κακώς με βρίζουν τα παιδιά που με βρίζουν από το Internet.Μας πήρε πολύ καιρό η προετοιμασία του cd».

Και συνεχίζει αστειευόμενος: «ήτανε τυχαίο. Δεν έχω pr με το θεό».Τέλος, στέλνει μήνυμα σε όλους τους καλλιτέχνες, πως στην παρούσα συγκυρία «δεν πρέπει να σταθούμε πίσω από τα γεγονότα».

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top