Ποιος ηθοποιός θα έκαιγε πολύ ευχαρίστως τη Βουλή;

«Έγινα ηθοποιός για να πάρω αναβολή από το στρατό»

Ποιος ηθοποιός θα έκαιγε πολύ ευχαρίστως τη Βουλή;
«Αγανακτισμένος» δηλώνει ΚΑΙ ο πολύ ταλαντούχος ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, που παραδέχεται ότι «υπάρχου�� στιγμές που με πιάνει τρομακτική απογοήτευση, ανασφάλεια και μου έρχεται να βάλω βόμβες ή να φύγω, να πάω να ζήσω σε άλλη χώρα. Πολύ ευχαρίστως θα έκαιγα τη Βουλή και δεν ντρέπομαι να το πω».

«Θύμα» και εκείνος της οικονομικής κρίσης, περιγράφει την κατάσταση την οποία βιώνει: «παλιότερα είχα πέντε προτάσεις και διάλεγα, ενώ τώρα έχω μια και πολύ μου είναι».

Ωστόσο όπως αποκάλυψε στο περιοδικό «People», του χρόνου επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση, «στη νέα καθημερινή σειρά του Mega “Βασιλιάδες”», όπου θα υποδύεται τον κακό της ιστορίας. Άλλωστε το θέμα του είναι να μην απέχει πολύ από την τηλεόραση «γιατί μου λείπει».
Μιλώντας για την μεγάλη του αγάπη την ηθοποιία, αποκάλυψε ότι δεν επέλεξε αυτό το επάγγελμα με κίνητρο τη δόξα και το χρήμα, αλλά «για να πάρω αναβολή από το στρατό. Στη συνέχεια, την αγάπησα πολύ αυτή τη δουλειά».

Έχοντας διδάξει ένα εξάμηνο υποκριτική σε σχολή, τα παράτησε, αφού όπως λέει «απογοητεύτηκα από το επίπεδο της διδασκαλίας αλλά και των μαθητών. Οι περισσότερες σχολές είναι απλώς πηγές κέρδους».

Όσο για το αν συμφωνεί ότι μια μερίδα σκηνοθετών δεν αγαπούν τους ηθοποιούς τους; παραδέχεται ότι «υπάρχει μια μερίδα σκηνοθετών που μισούν τους ηθοποιούς τους. Αισθάνονται ανταγωνιστικά. Το έχω συναντήσει. Σου λένε: “ο, τι κι αν έχεις κάνει πρέπει να το ξεχάσεις. Ο,τι έκανες είναι βλακείες”. Απορρίπτουν την προηγούμενη δουλειά σου, και απορώ γιατί σε παίρνουν τελικά. Αυτό είναι μια απίστευτη πατάτα!»

Δείτε ένα απόσπασμα από την σειρά το «Καφέ της Χαράς» στο οποίο πρωταγωνιστούσε ο ταλαντούχος ηθοποιός…

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top