«Προτιμώ ο άντρας μου να με έχει με… μισθό!»

Ποια παρουσιάστρια έκανε την δήλωση;

«Προτιμώ ο άντρας μου να με έχει με… μισθό!»
Η Σίσσυ Χρηστίδου δηλώνει «δούλα και κυρά». Σύζυγος και μαμά, έχει αναλάβει εξολοκλήρου τον παλιό παραδοσιακό ρόλο της γυναίκας:

«Τα θέματα της ανατροφής του παιδιού τα έχω αναλάβει όλα εγώ.Ο Θοδωρής έχει τον έλεγχο των οικονομικών και παίρνει τις αποφάσεις για το σπίτι. Εγώ δεν ασχολούμαι καθόλου μ΄αυτά. Για να καταλάβεις τι εννοώ, εγώ δεν πληρώνομαι από το κανάλι. Ο Θοδωρής το κάνει. Εμένα μου δίνει ένα ποσό για να περνάω το μήνα. Σούπερ μάρκετ, έξοδα για το παιδί, βενζίνες. Δεν ξέρω τίποτα για τα οικονομικά. Τι χρωστάμε, τι μας οφείλουν. Όταν θέλω κάτι, του το ζητάω και μου λέει αν γίνεται ή όχι. Το προτιμώ να μ΄ έχει έτσι… με μισθό!», λέει στο περιοδικό «Down Town».
Εκτός πάντως από τα οικονομικά, ο Θοδωρής Μαραντίνης μανατζάρει και τα επαγγελματικά της! «μιλάει για λογαριασμό μου σε άλλες δουλειές. Είναι πάρα πολύ καλός στο management».

Το μόνο που ζητάει από τη ζωή της, είναι «στο τέλος της ημέρας, να είναι ο άντρας μου καλά. Μετά το γιο μου, είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου».

Για το παιδί της άλλωστε, θα μπορούσε να σταματήσει και τη δουλειά: «είμαι αφοσιωμένη στο ρόλο μου ως μαμά και νοικοκυρά. Η δουλειά δεν είναι η προτεραιότητα μου».
Όσο για το αν ζηλεύει τον άντρα της; «η ζήλια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Σε μικρές δόσεις όμως, όχι αρρωστημένη. Αν δεν υπάρχει, σημαίνει ότι ο άλλος δεν νοιάζεται».

Έχοντας χάσει τα 20 περιττά κιλά από την πρώτη της εγκυμοσύνης, δηλώνει έτοιμη να κάνει και δεύτερο παιδί: «το απόλυτο όνειρο μου είναι μια μεγάλη οικογένεια».

Δείτε στο video απόσπασμα από την εκπομπή "Μες την Καλή Χαρά", την οποία συμπαρουσιάζει με την Ναταλία Γερμανού...

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top