Πέτρος Κωστόπουλος: «βάλαμε στα περιοδικά μας ψωνισμένους μαϊντανούς»

Ο Κωστόπουλος απαριθμεί τις μ*λ*κ*ες της ζωής του

Πέτρος Κωστόπουλος: «βάλαμε στα περιοδικά μας ψωνισμένους μαϊντανούς»

Ο Πέτρος Κωστόπουλος κάνει την αυτοκριτική του και εξηγεί τα λάθη που έχει κάνει στη ζωή του. Αρχικά αναρωτιέται:«γιατρεύεται η μ*λ*κ*α; ή αν την κολλήσει κάποιος την κουβαλάει σε όλη του τη ζωή;»


Όπως λέει στο περιοδικό «Nitro»,πολλές φορές βρέθηκε με ανθρώπους που μιλούσαν για το πόσο μεγάλα ήταν τα σκάφη τους και πόσα μίλια διένυε το καθένα με αποτέλεσμα εκείνος να νιώθει σαν τη μύγα μες το γάλα: «η μ*λ*κ*α μου όμως έγινε σιντριβάνι στο τέλος της δεκαετίας του 90.Τότε που όλοι αρχίζαμε να ζούμε ζωές δύο κατηγορίες πάνω από τα κυβικά μας:περισσότερα τετραγωνικά, περισσότερα κυβικά και περισσότερα γκάζια» λέει, και συμπληρώνει: «ταξίδευα στη business class του αεροπλάνου τη στιγμή που η πιο πλούσια εφοπλιστική οικογένεια της Ελλάδος ήταν στην οικονομική θέση».

«Όταν βρεθείς σε υπερχλιδάτα μέρη, σε τρώει ο κώλος σου.Στο τσακ κρατήθηκα να μη δώσω 20.000 δολάρια για μία πρόσκληση που θα με έβαζε στην απονομή των Όσκαρ . Είναι σαν το κόκκινο χαλί στις Κάννες όταν το έχεις κάτω από τα πόδια σου ξιπάζεσαι», προσθέτει.

Ο εκδότης πάντα ζήλευε με την καλή έννοια όχι εκείνους που είχαν λεφτά αλλά αυτούς τα ξόδευαν ωραία και έμεναν ταπί και ψύχραιμοι.


Παράλληλα, μετάνιωσε που φιλοξένησε στις σελίδες των περιοδικών δήθεν κοσμικές κυρίες: «άθελα μου βοήθησα να φτιαχτούν παράσιτα που πλήρωναν συντάκτες για να γράψουν πόσες μέρες έμειναν στο Μπαλί. Ολοσέλιδες βγαίνανε στα ένθετα των εφημερίδων» επισημαίνει.


Ο «γιατρός» πάντως, αφού πρόκειται για μία ψυχοθεραπεία,παραδέχτηκε πως ο Πέτρος βρίσκεται σε καλό στάδιο αφού έχει αποδεχτεί τα «λάθη του».


Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή "Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο"...


Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)



Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top