Μόνο στο star.gr: η χλιδάτη γαμήλια δεξίωση της Δέσποινας Μοιραράκη

«Αγωνίστηκα σκληρά για την ευτυχία μου», δήλωσε κλαίγοντας

Μόνο στο star.gr: η χλιδάτη γαμήλια δεξίωση της Δέσποινας Μοιραράκη

Χλιδή και λάμψη κυριάρχησαν στο πρώτο από τα τρία πάρτι που διοργανώνουν η Δέσποινα Μοιραράκη και ο Γιάννης Κοντούλης για τον γάμο τους που κόστισε πάνω από 150.000 ευρώ! Η κάμερα του Star ήταν η μόνη που μπήκε στην γαμήλια δεξίωση και κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα.

Στο βίντεο που έδειξε η εκπομπή «Super Star», το ζευγάρι κατέφτασε στο χώρο της δεξίωσης περίπου στις 21:00 και πόζαρε ανάμεσα στους συμμαθητές του γαμπρού, που ήταν κι εκείνοι που σχημάτισαν αψίδα με τα σπαθιά κάτω από την οποία πέρασαν οι νεόνυμφοι μετά το μυστήριο.

«Κλαίω, αγωνίστηκα σκληρά για την ευτυχία μου», είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή η Δέσποινα Μοιραράκη, ενώ σε όσους την επικρίνουν για τον γάμο της απάντησε: «ασ’ τους να λένε! Πάντα υπάρχουν και οι καλοπροαίρετοι και κακοπροαίρετοι. Ό,τι δόθηκε μέσα από αυτό τον γάμο δόθηκε με αγάπη και χαίρομαι που μέσα από τον γάμο μου κάποιοι πήραν χρήματα... Από την δική μας χαρά μπόρεσαν κάποιοι να πάρουν έστω και ένα ευρώ και με αγώνα δικό μου, που δουλεύω ασταμάτητα 35 χρόνια τώρα».

Την διοργάνωση είχε αναλάβει η Φαίη Βαλίδη, η οποία είχε οργανώσει τον γάμο Νικόλαου - Τατιάνας στις Σπέτσες! Τα στέφανα ήταν από λεμονανθούς, οι βέρες και τα σκουλαρίκια της νύφης ήταν από λευκόχρυσο και η ανθοδέσμη της νύφης αποτελούταν από μιγκέ, ένα από τα πιο ακριβά λουλούδια στον κόσμο, που συμβολίζει την ευτυχία.

Όσο για τον γάμο σε αριθμούς; Σύμφωνα με την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη «επιστρατεύτηκαν» 40 ανθοστήλες, 20 περσικά χαλιά, 16 φωτογράφοι και 35 τεχνικοί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Τάσου Μπιρσίμ, ενώ το συνολικό κόστος ξεπέρασε τις 150.000 ευρώ!

Κάνε Skip the Line στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top