Παντρεύονται Robert Pattinson - Kristen Stewart!

Κάντε κλικ και μάθετε πότε θα φάμε τα κουφέτα

Παντρεύονται Robert Pattinson - Kristen Stewart!

Όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης ετοιμάζονται να ανταλλάξουν ο Robert Pattinson και η Kristen Stewart, το ζευγάρι που τόσο πολύ απολαμβάνουμε στις ταινίες του «Twilight»!

Φυσικά, δεν μιλάμε για την πραγματική ζωή του ζευγαριού, αλλά για την κινηματογραφική: ο Edward Cullen και η Bella Swan θα ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στην πολυαναμενόμενη συνέχεια της ταινίας.

Η αποκάλυψη έγινε σε εκπομπή του αμερικάνικου MTV από την ηθοποιό Elizabeth Reaser, που υποδύεται την Esme Cullen. Για του λόγου το αληθές, είδαμε και τις πρώτες σκηνές από τον γάμο!

«Η Kristen περπατά προς τον γαμπρό σφίγγοντας το μπράτσ�� του πατέρα της, ενώ επικρατεί νευρικότητα ανάμεσα στις δύο οικογένειες», είπε η Reaser, προσθέτοντας πως νευρικότητα υπήρξε και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων αφού η σκηνή του γάμου δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από την πραγματικότητα.

Το νυφικό της Kristen δεν το είδαμε ολόκληρο ακόμα... Υπομονή! Σε περίπου έξι μήνες το «Breaking Dawn» θα είναι στις οθόνες μας, οπότε θα το δούμε, όπως και τις υπόλοιπες εκπλήξεις που μας ετοιμάζουν οι συντελεστές της ταινίας...

Κάνε SkiptheLine στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top