Τηλεοπτική σειρά ο γάμος William - Catherine!

Τον Αύγουστο στην μικρή οθόνη το πριγκιπικό ειδύλλιο

Τηλεοπτική σειρά ο γάμος William - Catherine!

Στην μικρή οθόνη μεταφέρεται το ειδύλλιο του πρίγκιπα William και της Kate - Catherine! Η τηλεταινία για το πριγκιπικό love story ήδη ετοιμάζεται και αναμένεται στον αέρα τον Αύγουστο.

Το «William & Kate: A Royal Love Story» συνδυάζει πραγματικά γεγονότα και μυθοπλασία, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες της LindaYellen. Αν δεν την ξέρετε την κυρία, είναι η ίδια που το 1982 υπέγραψε την τηλεταινία για το ειδύλλιο των γονιών του William (μανία τους έχει ή είναι ιδέα μου;), που προβλήθηκε από το CBSκαι υπό τον τίτλο «The Royal Romance of Charles and Diana».

Τα γυρίσματα του πριγκιπικού ρομάντζου γίνονται στην γειτονική μας Ρουμανία και η ταινία θα μεταδοθεί από το Hallmark Channel.

«Είναι κάτι παραπάνω από μια ρομαντική ιστορία. Είναι μια ψυχολογική ιστορία για την ανάμνηση της μητέρας και όσα εκείνη κληροδότησε», δήλωσε η κα. Yellen, προσθέτοντας πως η απόφαση του William να παντρευτεί την Kate Middleton σχετίζεται άμεσα με τις αναμνήσεις του από την μητέρα του.

Τον ρόλο του πρίγκιπα έχει ο Dan Amboyer (ευρύτερα γνωστός από την σειρά «Law & Order»), την Kate Middleton υποδύεται η Βρετανίδα ηθοποιός Alice St. Clair και την βασίλισσα Ελισάβετ η προτεινόμενη για Όσκαρ Jane Alexander.

Μεταξύ άλλων , η τηλεταινία θα μας δείξει την γνωριμία William - Kate στο πανεπιστήμιο και, μάλιστα, την ώρα που η δεύτερη έβαζε μπουγάδα (τι σουρεάλ Χριστέ μου), τις όμορφες και άσχημες στιγμές του ζευγαριού, αλλά και... τα 21α γενέθλια του πρίγκιπα στα οποία χορεύει με την καλή του υπό το άγρυπνο βλέμμα της βασίλισσας Ελισάβετ!

Με δεδομένη την τηλεθέαση που έκανε ο πριγκιπικός γάμος ανά τον κόσμο, κάτι μας λέει πως η τηλεταινία θα «σαρώσει»...

Δείτε στο βίντεο πλάνα από τα γυρίσματα!

Κά��ε SkiptheLine στο HeinekenLINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top