Σε cocktail party «το έκαψαν» οι συντελεστές του «Νησιού!

Συγκεντρώθηκαν και είδαν το τελευταίο επεισόδιο

Σε cocktail party «το έκαψαν» οι συντελεστές του «Νησιού!
Στο roof garden κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας, συγκεντρώθηκαν οι συντελεστές του «Νησιού» προκειμένου να γιορτάσουν το τέλος της πολύ ε��ιτυχημένης σειράς.

«Παρέα» με δροσερά cocktails αλλά και με τη συντροφιά των συναδέλφων τους, παρακολούθησαν το τελευταίο και συγκλονιστικό επεισόδιο και θυμήθηκαν τα παλιά!

Η Ευγενία Δημητροπούλου, μια εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, αποκάλυψε στο περιοδικό «Hello» ότι με το τέλος της σειράς, τα συναισθήματα της ήταν ανάμεικτα: «από τη μια χαιρόμουν που πήγε τόσο καλά, από την άλλη στεναχωριόμουν που το αποχαιρετήσαμε όλη η ομάδα του “Νησιού”».
Μάλιστα δικαιολόγησε και τον χαρακτήρα τον οποίο υποδυόταν. Την “Άννα”: «από την αρχή πίστευα ότι είναι ένας παρεξηγημένος χαρακτήρας. Είναι ένα τραγικό πρόσωπο, εγκλωβισμένο στην μικρή κοινωνία της Κρήτης. Φυσικά και καταδικάζω την απιστία της, θεωρώ όμως ότι αν δεν έβρισκα ελαφρυντικά για τις πράξεις της, δεν θα μπορούσα να την υποδυθώ τόσο καλά».

Όσο για το επαγγελματικό της μέλλον μετά το «Νησί»; Η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτει ότι «προς το παρόν δεν έχω κλείσει κάτι τηλεοπτικό».

Δείτε στο video ένα απόσπασμα από την πολύ επιτυχημένη σειρά...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top