Μελετη-Μενεγάκη σχολίασαν την κόντρα Μπάρμπα με Λιάγκα-Σκορδά

Ποιανού το μέρος πήραν οι δύο παρουσιάστριες;

Μελετη-Μενεγάκη σχολίασαν την κόντρα  Μπάρμπα με  Λιάγκα-Σκορδά

«Δεν τους σέβομαι .Όταν καταφέρουν να χτίσουν τη δική τους ιστορία ίσως τότε να τους σεβαστώ» λέει σε συνέντευξή της η Βάνα Μπάρμπα για το ζεύγος Λιάγκα-Σκορδά. Πως σχολιάζουν όμως τα λεγόμενά της , η Ελένη Μενεγάκη και η Ελεονώρα Μελέτη που στο παρελθόν είχαν και εκείνες μικροπαρεξηγήσεις με την ηθοποιό.

Η Ελεονώρα Μελέτη μέσα από την εκπομπή της πήρε το μέρος της Βάνας λέγοντ��ς πως είναι μία γυναίκα που τα λέει έξω από τα δόντια: «Δεν ξέρω αν μετά από το γνωστό σκηνικό της αποχώρησης η Φαίη και ο Γιώργος προσπάθησαν να προσεγγίσουν τη Βάνα Μπάρμπα, γιατί αν είχαν προσπαθήσει ίσως να μην είχε εκνευριστεί και εκείνη και να μην έλεγε αυτά στη συνέντευξή της» είπε η παρουσιάστρια του Star και συμπλήρωσε «και εμείς είχαμε μία άτυχη στιγμή με τη Βάνα στο παρελθόν και εκείνη έσπευσε να επανορθώσει. Είναι πολύ εντάξει»

Στο παρελθόν η Βάνα Μπάρμπα είχε κοντραριστεί και με την Ελένη Μενεγάκη αφού κατά καιρούς η ηθοποιός «στόλιζε» από την κορυφή μέχρι τα νύχια την παρουσιάστρια. Πως άραγε σχολίασε η Ελένη την κόντρα που έχει ξεσπάσει;

Αν και διάβασε τη συνέντευξη η παρουσιάστρια αρνήθηκε να πάρει μέρος και να σχολιάσει το οτιδήποτε. Το μόνο που είπε ήταν πως η παρεξήγηση ανάμεσα σε κείνη και την ηθοποιό λύθηκε αφού την φώναξε στην εκπομπή της και εκείνη δέχτηκε με χαρά την πρόσκληση.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top