Βάνα Μπάρμπα: «δεν σέβομαι Λιάγκα - Σκορδά. Δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους»

Η κόντρα μεγατόνων... συνεχίζεται!

Βάνα Μπάρμπα: «δεν σέβομαι Λιάγκα - Σκορδά. Δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους»

«Ξεπέτα σε μένα δεν κάνει κανείς... Όταν το δίδυμο αυτό χτίσει την δική του ιστορία στην τηλεόραση, τότε θα τους σεβαστώ», λέει η Βάνα Μπάρμπα και δίνει συνέχεια στην κόντρα της με το ζεύγος Λιάγκα - Σκορδά, από την εκπομπή των οποίων αποχώρησε όταν ήταν καλεσμένη!

Η γνωστή ηθοποιός μιλά στο περιοδικό «Ok!» για την αποχώρηση από το πλατό του «Πρωινό Mou», που είχε αφήσει εμβρόντητους τόσο τους οικοδεσπότες, όσο και τους τηλεθεατές.

«Δεν μετάνιωσα για την αντίδρασή μου γιατί ήμουν ο εαυτός μου. Εκτέθηκα και φέρθηκα όπως αισθάνθηκα. Όταν ο Λιάγκας είπε ότι και στον Χάρισον Φορντ θα έδινε πέντε λεπτά, απάντησα πως δεν είναι ο Λάρι Κινγκ. Αισθάνθηκα ότι με προσβάλλουν, ότι δεν με σέβονται. Δεν θεωρώ ότι είμαι σπουδαίο άτομο, αλλά είμαι χρόνια σε αυτή τη δουλειά», δηλώνει η Βάνα και προσθέτει πως, μετά από αυτό, το ζεύγος δεν είναι άνθρωποι που θα μπορούσε να σεβαστεί!

Η ηθοποιός πάει ένα βήμα παρακάτω και συνεχίζει: «δεν μου αρέσει η εκπομπή τους και δεν θεωρώ ότι κάνουν σωστά την δουλειά τους, γιατί νομίζουν ότι βρίσκονται στο σπίτι τους και κάνουν χαβαλέ. Είναι συμπαθητικά παιδιά, αλλά πρέπει να μάθουν να σέβονται την διαδρομή του καθενός».

Όταν της επισημαίνουν πως το «Πρωινό Μοu» πάει καλά στην AGB, η ηθοποιός επισημαίνει ότι είναι εναντίον των μετρήσεων, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης αναφέρει πως είχε παρεξηγήσει την Ελένη Μενεγάκη. «Πήγα στην εκπομπή της για να της ζητήσω με αυτό τον τρόπο συγνώμη και εκείνη ήταν άψογη μαζί μου. Θεωρώ ότι είναι ένα κορίτσι που έχει καλοσύνη. Είναι όμως και μια μεγάλη σταρ και την συνοδεύει μια έντονη παραφιλολογία που επηρεάζει και εμάς καμιά φορά», προσθέτει.

Και η Βάνα αφήνει και μια... ταβανόπροκα στο τέλος, όπου λέει για την Ελένη Μενεγάκη: «δεν θεωρεί, όπως άλλες, ότι είναι η Όπρα Γουίνφρεϊ της Ελλάδας», λέει. Λαμβάνει Φαίη Σκορφά; Όβερ!

Δείτε το ρεπορτάζ του «Super Star» για την συνέντευξη της ηθοποιού

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top