Φαίη Σκορδά: «ο άνδρας μου με δουλεύει»

Γιατί έγινε (πάλι) έξαλλος on air ο Λιάγκας;

Φαίη Σκορδά: «ο άνδρας μου με δουλεύει»

Με... τα ρούχα του τρώγεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας, καθώς από τότε που επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στο πλατό έγινε ολίγον τι ζηλιάρης! Τι το ήθελε η παρουσιάστρια - σύζυγος να φιλήσει όοοοοοολους τους συνεργάτες την Δευτέρα μετά από 40 μέρες απουσίας; Για τρίτο συνεχόμενο πρωινό της «το κοπάνησε» ο καλός της και εκείνη παραδέχθηκε ότι ο άνδρας της την δουλεύει!

Και σήμερα η Φαίη δεν ήταν στο πλατό από την αρχή της εκπομπής. Εμφανίστηκε περίπου ένα τέταρτο αργότερα, με φούξια παντελόνι και λευκό τοπ, εξίσου σέξι με τις προηγούμενες ημέρες. «Εγώ ήμουν εδώ στην θέση μου κανονικά σήμερα και μου είπαν να κάνω πάλι είσοδο, να βγω μετά», απολογήθηκε η παρουσιάστρια, που εμφανίστηκε υπό τους ήχους του «Loca» της Shakira και πολλών σφυριγμάτων.

Πού να κρατηθεί ο Λιάγκας; «Και να φιλήσεις όλους τους καμεραμάν» πρόσθεσε γελώντας και συνέχισε: «οι καμεραμάν έχουν φέρει φίλους τους εδώ γιατί φιλάει η Σκορδά σήμερα! Έχουν φέρει τα παιδιά, τα ανίψια, κάτι μπαρμπάδες...».

Μέσα στην ζήλια ο Γιωργάκης που δεν φαίνεται να πήρε με καλό μάτι τις χαιρετούρες της γυναίκας του με τους συνεργάτες της εκπομπής. Μα τι να κάνει κι αυτή; Τόσο καιρό έλειπε για τα γεννητούρια, να μην πει ένα «γειά» στα παιδιά;

Μέχρι και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μπήκε στο κόλπο, που πρότεινε να τους φιλήσει όλους η Φαίη και εκείνοι να βγάλουν τις μπλούζες τους! Ε, αυτό το λες και κρυάδα, αλλά τέλος πάντων...

«Παγιατάκη μου τι είναι αυτά που ακούω; Πώς θα τα ανεχτώ; Και από τον άντρα μου το δούλεμα», ήταν η απάντηση της Φαίης και ο Λιάγκας της απάντησε «τι δούλεμα ρε Φαίη; Δεν βλέπεις ότι πονάμε;» και τραγούδησε με το πάνελ Θέμη Αδαμαντίδη και «πονάααανε όσοι αγαπάα��ανε»!

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top