Ελένη Μενεγάκη: με brutal βαστάζο στην λαϊκή της γειτονιάς

Ποιός είναι ο ηλιοκαμένος αψηλός που της κουβαλάει τα ψώνια;

Ελένη Μενεγάκη: με brutal βαστάζο στην λαϊκή της γειτονιάς

Όπως την είδαμε στο πλατό βγήκε για ψώνια στην λαϊκή, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Μενεγάκη. Και επειδή δεν μπορεί να πάρει μαζί το πάνελ, βρήκε... βαστάζο για να της κουβαλήσει τα πράγματα μέχρι το αυτοκίνητο!

Στις φωτογραφίες του περιοδικού «Ok!» βλέπουμε την 41χρονη παρουσιάστρια για ακόμα μία φορά στην λαϊκή αγορά βιολογικών προϊόντων της Κηφισιάς. Τι είπατε; Την έχουμε ξαναδεί εκεί πολλές φορές; Ναι, αλλά ποτέ ξανά με brutal βαστάζο! Με την μαμά ίσως, με μαυρισμένο μπρατσαρά όμως;

Φορώντας το ροζ φόρεμα εγκυμοσύνης με το οποίο εμφανίστηκε την Δευτέρα στον «Καφέ» και με το λουλουδικό ακόμα στο μαλλί, η Ελένη «πετάχτηκε» να πάρει τα πράγματα της εβδομάδες: φράουλες (τέσσερα κεσεδάκια παρακαλώ), αγγούρια, φρούτα και κολοκυθάκια διακρίνουμε στις σακούλες της.

Την παράσταση, πάντως, κλέβει το... τελάρο με τις ντομάτες και -κυρίως- αυτός που το κουβαλάει! Ναι, ολόκληρο τελάρο πήρε το Λενιώ λες και, εκτός από σαλάτα, θα φτιάξει και πελτέ...

Μα ήταν δυνατόν να κουβαλήσει ολόκληρο τελάρο κορίτσι πράμα και, δη, ονόματι Ελένη Μενεγάκη; Jamais! Γι’ αυτό επιστρατεύτηκε ένας από τους εργαζόμενους στην λαϊκή να βοηθήσει την παρουσιάστρια στο κουβάλημα.

Πού να τον δείτε τον βαστάζο: λευκό φανελάκι με ραντάκι, σκισμένο τζιν, μπρατσωμένος από την δουλειά, ιδρωμένος τόσο όσο και ψιλομαυρισμένος από τον ήλιο! Must η... χρυσή καδένα στο λαιμό!

Αυτό δεν είναι βοηθός της Ελένης στα ψώνια, αλλά... η Λαίδη και ο αλήτης σε επανεκτέλεση! Τι brutal... Αλλά αυτό θα πεί κυρία με κάπα κεφαλαίο αγάπη μου... Να τον έχεις τον άλλο φορτωμένο με το τελάρο και τρεις σακούλες ανά χείρας, ενώ εσύ περπατάς συνάμενη κουνάμενη -και πάντα χαμογελαστή- με τα πιο ελαφριά ψώνια!

Όχι, ο βαστάζος δεν συνόδευσε την Ελένη στο σπίτι - εκεί, εξάλλου, έχει άλλον άνδρα να της τα κουβαλήσει! Αχ αυτές οι ��χέσεις εξουσίας...

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top