Παντρεύεται σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη!

«Ποδαρικό» στους επώνυμους γάμους του καλοκαιριού

Παντρεύεται σήμερα η Δέσποινα Μοιραράκη!

Τον κύκλο των επώνυμων γάμων του φετινού καλοκαιριού ανοίγει απόψε η Δέσποινα Μοιραράκη, που παντρεύεται με θρησκευτικό γάμο τον Γιάννη Κοντούλη!

Η «βασίλισσα της μπουχάρας» θα ανέβει τα σκαλιά της Εκκλησίας στον Άγιο Γεώργιο στο Καβούρι, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Το ζευγάρι επέλεξε να έχει σήμερα λίγους καλεσμένους και θα παραθέσει μεγάλη δεξίωση για τους φίλους του λίγες ημέρες μετά.

Όχι, το νυφικό δεν θα είναι μπορντοροδοκόκκινο, αλλά λευκό και δεν θα έχει πέπλο. Τον σχεδιασμό του ανέλαβε το γνωστό δίδυμο Mi-Ro στο ατελιέ του οποίου βρέθηκε το απόγευμα της Τρίτης για την τελευταία πρόβα η νύφη.

«Δεν τρώω γλυκά, δεν τρώω ψωμί και άμυλο γενικά, γυμνάζομαι πέντε φορές την εβδομάδα και δεν πίνω», δήλωσε στην κάμερα του Star η κα. Μοιραράκη που έχασε 11 κιλά για την μεγάλη μέρα!

Η «βασίλισσα των χαλιών» θα ντυθεί νυφούλα για δεύτερη φορά στη ζωή της, ύστερα από τριάντα χρόνια, ενώ έχει ήδη κάνει πολιτικό γάμο με τον Γιάννη Κοντούλη.

Επόμενη... στάση στους επώνυμους γάμους -για να μην το έχετε έγνοια- είναι στις 24 Ιουνίου οπότε παντρεύονται Βασίλης Σπανούλης και Ολυμπία Χοψoνίδου, ενώ μία ημέρα μετά θα γίνει ο γάμος της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού.

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top