Beyonce: Το συγκινητικό ευχαριστήριο γράμμα της στη Michelle Obama!

Tην θεωρεί πρότυπο και της πλέκει το εγκώμιο!

Beyonce: Το συγκινητικό ευχαριστήριο γράμμα της στη Michelle Obama!

Είναι γνωστό πως η Beyonce διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με το ζεύγος Obama. Δεν είναι άλλωστε λίγες οι φορές που τους έχει στηρίξει, συμμετέχοντας ενεργά σε ο,τι της ζητήσουν!

Ωστόσο, η 30χρονη τραγουδίστρια αποτελεί μεγάλη θαυμάστρια της Michelle Obama.

Θ��ωρεί μάλιστα πως η Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών αποτελεί πρότυπο τόσο για την ίδια, όσο για τον σύζυγο και την κορούλα της, Blue Ivy Carter.

Γι΄αυτό, μέσω του προσωπικού της site το οποίο βγήκε πρόσφατα στον αέρα, η Beyonce αποφάσισε να της γράψει ένα ευχαριστήριο και πολύ συγκινητικό γράμμα:letter.jpg

«Η Michelle είναι το απόλυτο παράδειγμα μιας αληθινά δυναμικής γυναίκας από την Αφρική. Είναι μια τρυφερή μητέρα, μια αξιαγάπητη σύζυγος, ενώ την ίδια στιγμή είναι και η Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α!» αναφέρει η Beyonce στο γράμμα της.

Και συνεχίζει: «δεν έχει σημασία πόση πίεση και άγχος νιώθει με τη ζωή της να βρίσκεται συνεχώς κάτω από το μικροσκόπιο. Εκείνη είναι ταπεινή γλυκιά και ειλικρινής. Χτίζει και θρέφει την οικογένεια της, ενώ ταυτόχρονα ενδιαφέρεται και για όλους τους άλλους!»

Στο τέλος, η 30χρονη star καταλήγει γράφοντας:

«Michelle, σε ευχαριστώ πάρα πολύ για καθετί που κάνεις για μας! Είμαι περήφανη που μεγαλώνω την κόρη μου σε ένα κόσμο όπου υπάρχουν άνθρωποι σαν εσένα ώστε να τους έχει σαν πρότυπο!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top