Χτυποκάρδια στο Beverly Hills: «Καταραμένοι» ρόλοι ή απλές συμπτώσεις;

Ο θάνατος του Luke Perry ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Ο θάνατος μετά το εγκεφαλικό που υπέστη στα 53 του χρόνια ο Luke Perry το πρωί της Δευτέρας, ο νεαρός καρδιοκατακτητής που υποδύθηκε τον αλά James Dean «Dylan» στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», έφερε ξανά στο προσκήνιο την «κατάρα» που φημολογείται ότι κυνηγάει τους πρωταγωνιστές της εφηβικής τηλεοπτικής σειράς. 

Κι αυτό μάλιστα τη στιγμή που «έσκασε» η είδηση ότι σύντομα το άλλοτε δημοφιλές σίριαλ επιστρέφει, να δείξει πώς ζουν τα κακομαθημένα πλουσιόπαιδα στην πιο χλιδάτη γειτονιά του κόσμου. 

Το Beverly Hills αποχαιρετάει τον Dylan στα social media

Η Doherty έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Εδώ με τη μητέρα της  /Φωτογραφίες από το Instagram της

Ο θάνατος του Luke Perry, που τα τελευταία χρόνια δούλευε σε ανεξάρτητες παραγωγές, θέλοντας να αποτινάξει από πάνω του τον ρόλο που τον έκανε παγκοσμίως, δεν είναι το μόνο τραγικό γεγονός σε πρωταγωνιστή της σειράς. Γνωστό εδώ και μήνες είναι το πρόβλημα υγείας της Shannen Doherty. Η 47χρονη σήμερα «Brenda» εδώ και 4-5 χρόνια παλεύει με τον καρκίνο του μαστού, γνωστοποιώντας τα όσα δύσκολα περνάει μέσω των social media.

Ο τηλεοπτικός αδερφός της «Brandon» από την άλλη, κατά κόσμον Jason Prestley, είχε μια εξίσου συνταρακτική εμπειρία το 2016 που παραλίγο να του στοιχήσει τη ζωή. Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα τον είχε καθηλωμένο στο κρεβάτι του νοσοκομείου για τρεις μήνες. Το τροχαίο ήταν τόσο σφοδρό που οι γιατροί έπρεπε να του φτιάξουν ξανά τα πόδια, τη μύτη, το στόμα, αλλά και το κρανίο, όπως ο ίδιος εξομολογήθηκε.

Θυμάστε την κουκλάρα, ξανθιά «Kelly»; H Jennie Garth που την υποδυόταν έχει αναφερθεί εδώ και χρόνια στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την καρδιά της. Όπως και ο πατέρας της, η Garth ζει με καρδιακά προβλήματα που προκαλούνται από μια προβληματική βαλβίδα, η οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει το αίμα.

Το Beverly Hills έχασε τον Dylan - Πέθανε ο Luke Perry

Από την «κατάρα» δε μπορούσε να ξεφύγει και η κόρη του τηλεοπτικού παραγωγού του σόου, Aaron Spelling, η γνωστή Tori Spelling, που παρά την τεράστια κληρονομιά του πατέρα της έχει καταστραφεί οικονομικά. Το reboot της σειράς, όχι μόνο ως ρόλος, αλλά και ως πνευματικά δικαιώματα, ίσως βοηθήσουν να ανακάμψει οικονομικά η κακομαθημένη στη σειρά και στη ζωή «Donna». 

Ο «David» δεν ήταν άτακτος μόνο κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής σχέσης του με τη «Donna», αλλά και στην πραγματική του ζωή. Ο Brian Austin Green, ένας ακόμα από τους «καρδιοκατακτητές» της σειράς, αφού είχε μακροχρόνια με τη «Valerie» που υποδυόταν η Tiffani Thiessen, στη συνέχεια παντρεύτηκε και χώρισε πολλάκις από την τεράστια τότε σταρ του Χόλιγουντ Megan Fox. Φαίνεται πως δεν άντεχε να τον επισκιάζει η σύζυγός του κι έτσι χώρισαν οριστικά το 2016.

Λέτε η αναβίωση του «Beverly Hills 90210» να φέρει και το τέλος της… κατάρας; Στον κόσμο της τηλεόρασης τίποτα δεν αποκλείεται! Ακόμα και να γίνει εργαλείο μάρκετινγκ για να «αγγίξει» τις νέες γενιές που ψάχνουν τις δικές τους «συγκινήσεις».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top