William Levy: «στο σπίτι μου το φαγητό δεν έφτανε για όλους»

Η δραματική ιστορία του σέξι Κουβανού ηθοποιού

Μπορεί να κάνει καρδούλες να χτυπάνε δυνατά και στόματα να μένουν ανοικτά με το κορμί του, ωστόσο, ο William Levy κουβαλάει μια πικρή ιστορία και έχει μάτια μόνο για τα δύο παιδιά του: «προσπαθώ να τους δίνω όσα εγώ δεν είχα ποτέ», εξομολογείται ο Κουβανός ηθοποιός και αποδεικνύει πως, εκτός από σέξι σταρ, είναι και «κλασσικός» χαζομπαμπάς!

Ο 31χρονος πρωταγωνιστής του «Μαρία Άγγελέ Μου», που προβάλλει στη χώρα μας το Star, μίλησε σε αμερικάνικο περιοδικό για την «φυγή» του από την Κούβα στις ΗΠΑ, την οικογένειά του και τις εντυπώσεις του από το «Dancing With The Stars» όπου κοντράρεται με την δικιά μας Μαρία Μενούνος.

Περιγράφοντας την δραματική του ιστορία, ο William εξομολογήθηκε πως αναγκάστηκε να φύγει από την πατρίδα του, καθώς τα 8 μέλη της οικογένειας μοιράζονταν ένα μικρό σπίτι και το φαγητό δεν έφτανε για όλους.

«Το να πηγαίνεις σε μια χώρα στα 15 σου και πλέον να λαμβάνεις τόση αγάπη από ανθρώπους που δεν γνωρίζεις, είναι εντυπωσιακό», λέει ο William, που… στάζει μέλι όταν η κουβέντα πηγαίνει στον 6 ετών γιό του, Christopher και την 2 ετών κόρη τ��υ, Kailey, που έχει αποκτήσει από την σχέση του με την Elizabeth Gutierrez.

​​​​ Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top