Scarlett Johansson: «Το διαζύγιό μου ήταν απαίσιο»

Τι αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Sean Penn

Scarlett Johansson: «Το διαζύγιό μου ήταν απαίσιο»

H Scarlett Johansson δε θέλει να προκαλεί με την προσωπική της ζωή. Ακόμα κι όταν δημοσιεύματα ασχολούνται μαζί της, χρεώνοντάς της διάφορες σχέσεις, εκείνη προτιμά να σιωπά.

Στη συνέντευξή της όμως στη Vogue μιλά για πρώτη φορά τόσο για το διαζύγιό της από τον Ryan Reynolds, όσο και για τη σχέση που είχε στο παρελθόν με τον κατά 24 χρόνια νεότερό της Sean Penn.

«Το διαζύγιό μου ήταν απαίσιο. Με συνέτριψε. Με έβγαλε τελείως εκτός. Νομίζεις ότι η ζωή σου θα έχει μια πορεία και για διάφορους λόγους τελικά αυτό δεν συμβαίνει», είπε.

Μάλιστα δεν έκρυψε ότι την περίοδο που άρχισαν τα πράγματα να μην πηγαίνουν καλά με τον πρώην της, εκείνη δεν αισθανόταν πολύ καλά.

Ήταν το καλοκαίρι του 2010 που μαζί με τον Ryan Reynolds αποφάσισαν αν κάνουν ένα ταξίδι στην Ευρώπη με το αυτοκίνητο. Εκείνος μόλις είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα της ταινίες «The Green Lantern» και εκείνη είχε τελειώσει τα γυρίσματα για το «Iron Man 2» και θα ξεκινούσε πολύ σύντομα τα γυρίσματα της ταινίας «The Avengers».

«Ήταν ωραία, αλλά την ίδια στιγμή αναρωτιόμουν τι θα κάνω με τον εαυτό μου. Ήμουν σε αναμονή. Ήταν δύσκολη περίοδος για μένα, αισθανόμουν έξω από τα νερά μου», είπε.

Πάντως δεν μετανιώνει καθόλου για το γάμο της.

«Ήταν υπέροχα. Ο έρωτας, ο γάμος, η δέσμευση που δίνεις σε έναν άλλο άνθρωπο. Πιστεύω ότι είναι καλό να γνωρίζεις ότι είσαι ικανός να αγαπήσεις κάποιον μ’ αυτό τον τρόπο. Πιστεύω ότι είναι μια σπάνια ευκαιρία. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν κανόνες στο γάμο. Πιστεύω ότι είναι θέμα στιγμής», είπε.

Η Scarlett όμως αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι όντως είχε σχέση με τον Sean Penn.

«Περάσαμε χρόνο μαζί, αν και δεν είχα βάλει κάποια ταμπέλα στη σχέση μας. Πάντως βγαίναμε», είπε, εκθειάζοντας τον ηθοποιό.

«Είναι ένας απίθανος άνθρωπος», τόνισε, χωρίς όμως να δώσει άλλες λεπτομέρειες για τη σχέση τους ή για τον χωρισμό τους.​

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top