«Δεν την ξέρω την Κατερίνα Γερονικολού. Μοιάζει στην Αλίκη Βουγιουκλάκη»;

«Έμαθα για την παράσταση αλλά δεν ξέρω»

Γερονικολού

Η γνωστή ηθοποιός κλήθηκε να σχολιάσει την Κατερίνα Γερονικολού που υποδύεται τη Λίζα Πετροβασίλη στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο θρανίο».

Η Χρυσούλα Διαβάτη υποδύεται τη μητέρα της Κατερινιώς στην παράσταση «Νεράιδα και το παλικάρι» και αναφέρθηκε και στη Μαρία Κορινθίου. 
«Δεν αντιγράφεται η Βουγιουκλάκη θα γίνει γελοίος, πώς να την αντιγράψεις δεν γίνονται αυτά τα πράγματα». Και όταν ρωτήθηκε για την Κατερίνα Γερονικολού ανέφερε:

«Ναι το έχω ακούσει αλλά δεν την ξέρω την κοπέλα, της μοιάζει; Ε αφού δεν την ξέρω τι να κάνω; Έχουν γίνει πολλοί οι ηθοποιοί με τις σχολές, είναι πάνω από 10.000 ηθοποιοί. Μπορώ να ξέρω 10.000 ηθοποιούς;». Όταν της σχολίασε ο δημοσιογράφος ότι η Κατερίνα Γερονικολού είναι στην επικαιρότητα γι’αυτό του έκανε εντύπωση που δεν τη ξέρει εκείνη απάντησε: «Δεν παρακολουθώ επικαιρότητα αλλά βλέπω αυτό που μου αρέσει». 

Όταν την ενημέρωσε ότι έχει παραμείνει μελαχρινή για τον ρόλο είπε: «Μπράβο της, δεν την είδα την κοπέλα, δεν τη ξέρω». Όσο για τη Μαρία Κορινθίου που έβαψε τα μαλλιά της σχολίασε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται»: «Της είπαν να τα βάψει. Εμείς είμαστε και ηθοποιοί που υπακούουμε τις εντολές. Για μένα κακώς τα έβαψε».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top