Αποκλειστικό: πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες επώνυμοι

Το star.gr τους ρώτησε, έμαθε και σου αποκαλύπτει!

Αποκλειστικό: πού θα κάνουν Πάσχα οι Έλληνες επώνυμοι
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Θεοδώρου

Ετοιμάζεις βαλίτσες για την πασχαλινή σου απόδραση ή θα μείνεις εντός των τειχών; Το star.gr ρώτησε τους αγαπημένους μας σταρ που θα βρίσκονται το Πάσχα και σου το αποκαλύπτει! Πού ξέρεις; Μπορεί να ψήσεις το αρνί με έναν επώνυμο δίπλα σου!

Ξεκινάμε από τα βόρεια: στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται η Δέσποινα Βανδή, συνδυάζοντας διακοπές με δουλειά, αφού το Σάββατο και την Κυριακή θα εμφανιστεί στη Χαλκηδόνα. Στην ίδια πόλη θα βρεθεί και μια παρέα ηθοποιών: ο Στάθης Ψάλτης με την σύζυγό του, Χριστίνα, η Πέννυ Σταθάκη και ο Κώστας Ευρυπιώτης.

Στην Καστοριά θα είναι ανήμερα το Πάσχα ο Θάνος Πετρέλης, που θα εμφανιστεί στην πόλη μία μέρα μετά την εμφάνισή του στη Ρόδο, όπου και θα βρίσκεται το Σάββατο.
Δουλειά με… ξεκούραση θα συνδυάσουν επίσης η Μαρία Ιακώβου στην Πάτρα και ο Ηλίας Βρεττός στην Κύπρο.

Στο όμορφο Πόρτο Χέλι και το εξοχικό της θα σουβλίσει τον οβελία η Έλλη Κοκκίνου, την ώρα που η ��λεξάνδρα Παλαιολόγου θα «αράζει» στο Πευκάκι Λουτρακίου όπου διατηρεί bar restaurant ο σύζυγός της Βαγγέλης Μητρογιάννης και η Κατερίνα Στικούδη θα «σαγηνεύει» την Πάργα.

Ξεκούραση στην Κύπρο έχει αυτές τις μέρες η Στέλλα Καλλή, που τις μέρες της Ανάστασης θα επιστρέψει στην Αθήνα. Βλέπεις, η τραγουδίστρια συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις με τον Πάνο Καλίδη και τον Κωνσταντίνο Αργυρό.

Οικογενειακό θα είναι το Πάσχα για την εκπρόσωπό μας στην Eurovision, Ελευθερία Ελευθερίου, η οποία θα ξεκουραστεί στην Κύπρο λίγο πριν αρχίσει το… τρέξιμο για την τελική ευθεία του διαγωνισμού. Πρώτη στάση μετά τις διακοπές; Το «Eurovision In Concert» στο Άμστερνταμ​, στις 21 του μήνα! Στην Μεγαλόνησο, απ' όπου και κατάγεται εξάλλου, θα είναι και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Εκτός Ελλάδας θα κάνουν Ανάσταση η Καίτη Γαρμπή με τον Διονύση Σχοινά, που θα ταξιδέψουν στην γειτονική Ιταλία, η Άννα Βίσση η οποία θα πάει στη Νέα Υόρκη ​ελέω και της κόρης της, Σοφίας, αλλά και η Ελισάβετ Σπανού, που θα «πεταχτεί» μέχρι την Κωνσταντινούπολη.

Και επειδή Πάσχα χωρίς Κυκλάδες… δύσκολα γίνεται, οι REC θα βρεθούν στην Μύκονο!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top