Χατζίδου - Παύλου: Παντρεύονται;

Τι δήλωσε η τραγουδίστρια στο star.gr

Ελένη Χατζίδου, Ετεοκλής Παύλου

Πήγε στο Survivor για να ηρεμήσει και να "βρει" τον εαυτό της, όπως δήλωνε, αλλά τελικά και τα δύο τα κατάφερε λίγο πιο μετά.

Ο λόγος για την Ελένη Χατζίδου, η οποία είναι full in love με τον Ετεοκλή Παύλου και δεν το κρύβει.

Αν και είναι κάτι παραπάνω από έξι μήνες μαζί, η τραγουδίστρια και ο Παρολυμπιονίκης είναι αχώριστοι. Οι φωτογράφοι τους απαθανατίζουν μαζί, πλέον δίνουν και συνεντεύξεις μαζί κι όλα αυτά ενώ από την αρχή σχεδόν έχουν μετακομίσει μαζί στο σπίτι της τραγουδίστριας. Κι αυτό το έχει δηλώσει η ίδια.

Αυτό, όμως, που καμία από τις πλευρές των ερωτευμένων δεν έχει επιβεβαιώσει είναι ότι παντρεύονται. Βέβαια, τα δημοσιεύματα τους θέλουν μέσα στο επερχόμενο χρονικό διάστημα να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας και οι φίλοι τους μιλάνε για "φυσική ροή της σχέσης τους".

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με την ίδια, η Ελένη Χατζίδου επιβεβαιώνει ότι έχει συζητήσει με τον αγαπημένο της για να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει δρομολογηθεί.

"Έχουμε κάνει συζητήσεις, αλλά πρόταση δεν έχει γίνει. Δεν φοράω δαχτυλίδι", δηλώνει στο star.gr, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι ο γάμος είναι "κοινό θέλω" στη σχέση τους!

Αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι ακόμα κι από τον τόνο της φωνής όταν αναφέρεται στον personal trainer που της έκλεψε την καρδιά, φαίνεται πόσο ερωτευμένη κι ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top