Η Σοφία Γρυπάρη μας καλεί να "Sit back, relax"

Αυτή είναι η νέα της μουσική ιστορία

Να αφεθούμε στους ρυθμούς της μουσικής και να χαλαρώσουμε, μας καλεί η Σοφία Γρυπάρη, στη νέα μουσική της ιστορία με τίτλο «Sit back, relax”, από τον επερχόμενo δίσκο της «Nerve”. 

Έχοντας ξεκινήσει τη μουσική της πορεία σε πιο ακουστικούς δρόμους, η Σοφία Γρυπάρη επιστρέφει, με ηλεκτρονικούς ήχους, παρουσιάζοντας το νέο της τραγούδι που μεταδίδεται ήδη από τα ραδιόφωνα, ανάμεσά τους και στον Δίεση 101,3.  

Το «Sit back, relax”, εξωστρεφές, με ρυθμό και ενέργεια, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

Από το Λονδίνο, στα 10 της χρόνια,  παίζοντας κιθάρα και αρχίζοντας να γράφει τα πρώτα της τραγούδια, συνειδητοποιεί ότι αυτό είναι που θέλει να κάνει στη ζωή της. 

Η μουσική θα γίνει ο δρόμος της και γρήγορα ξεκινά να κατακτά το όνειρό της. 

Σε νεαρή ηλικία θα εμφανιστεί σε σημαντικές μουσικές σκηνές, όπως στο «Ronnie Scott’s Jazz Club»  και «The Half moon», στο Λονδίνο, ενώ ο 2016 θα μετακομίσει στις ΗΠΑ, για να σπουδάσει στο φημισμένο Berklee College of Music, όπου έχει επικεντρωθεί στη σύνθεση και την παραγωγή.

Η Σοφία Γρυπάρη ψάχνεται, πειραματίζεται και  αναζητά διαρκώς  και άλλους μουσικούς δρόμους. Μπαλάντες, αλλά και τραγούδια σε Soul, R&B, Rock and Pop ρυθμούς είναι ο μουσικός της κόσμος και μας τον παρουσιάζει!!!
 
Η Σοφία Γρυπάρη ήρθε για να μείνει… “Sit back, relax”  
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top