Meghan Markle: Χαϊδεύει την κοιλίτσα της για πρώτη φορά δημόσια

Έλαμψε το βράδυ της Δευτέρας η Δούκισσα του Σάσεξ

Από την πρώτη στιγμή το νέο πριγκιπικό ζεύγος έχει μαγνητίσει τα βλέμματα (και τα φλας) πάνω του. Πόσο μάλλον τώρα που εκείνη είναι έγκυος και σε μερικούς μήνες θα χαρίσει ακόμα έναν γαλαζοαίματο απόγονο στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας.

Ο λόγος για την Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, που έγιναν για πολλοστή φορά talk-of-the-town κατά τη συνάντησή τους με το συγκρότημα Take That, πριν την προγραμματισμένη συναυλία τους.

Το βράδυ της Δευτέρας, το πριγκιπικό ζεύγος έφτασε στο London Palladium κι όλοι έμειναν με το στόμα ανοιχτό βλέποντας την Δούκισσα του Σάσεξ  μέσα στο halter dress, που τόνιζε την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η 37χρονη, που μόλις έκλεισε έξι μήνες έγγαμου βίου και θα κρατήσει τον πρώτο καρπό του έρωτά της την Άνοιξη του 2019 θα έλεγε κανείς ότι τόνισε την φουσκωμένη της κοιλίτσα με τη στενή μαύρη τουαλέτα που φόρεσε και το πάνω μέρος της το κοσμούσαν λευκά φύλλα.

Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που χάιδευε απροκάλυπτα την κοιλιά της μπροστά σε όλους!

Όσο για το πόσο κόστισε η εμφάνισή της; Η φούστα με υπογραφή Safiyaa κόστισε 850 λίρες, ενώ στις 895 λίρες ήταν το sequin top της.

Το όλο της look συμπληρωνοταν από ένα clutch τσαντάκι σε μαύρο - χρυσό και διαμαντένια σκουλαρίκι αξίας 7.000 λιρών Birks. 


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top