Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Με ποιους γιόρτασε τα γενέθλιά της;

Η φωτογραφία που ανέβασε στο instagram

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου γενέθλια

Την περασμένη τούρτα την είχε "σβήσει" στο Los Angeles, μακριά από όλους κι από όλα.

Αλλά τα φετινά γενέθλια της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου είχαν Ελλάδα, μιας κι η ηθοποιός παρουσιάζει το παιχνίδι ζαχαροπλαστικής «Bake Off Greece» στον Alpha.

Έτσι, το πάρτι έγινε μαζί με τα πρόσωπα που ήθελε σε γνωστό μπαρ της πρωτεύουσας.

«Εύχομαι σε όλους σας να γιορτάζετε την κάθε μέρα με ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε! Χθες είχα την χαρά και την τύχη να γιορτάζω με ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγαλώσει και συνεχίζω να μεγαλώνω.. κάποιοι λείπουν από τη φωτογραφία , κάποιοι έλειπαν και από το χώρο αλλά ξέρω και νιώθω ότι είναι δίπλα μου! Και ελπίζω του χρόνου να είμαστε οοοοοοολοι μαζί!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εύχομαι σε όλους σας να γιορτάζετε την κάθε μέρα με ανθρώπους που σας αγαπούν και αγαπάτε! Χθες ειχα την χαρά και την τύχη να γιορτάζω με ανθρώπους με τους οποίους έχω μεγαλώσει και συνεχίζω να μεγαλώνω.. κάποιοι λείπουν απο τη φωτογραφία , κάποιοι έλειπαν και απο το χώρο αλλα ξερω και νιώθω οτι ειναι δίπλα μου! Και ελπίζω του χρόνου να ειμαστε οοοοοοολοι μαζι! Happy Birthday to ... me ! #birthday #birthdaygirl #thankyou #loveyou #tillnextyear #october18 #libra

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ioanna Triantafyllidou (@ioannatri) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top