Νικολέττα Καρρά: Το ξέσπασμα εναντίον γνωστής παρουσιάστριας

"Όταν λένε ψέμματα για τον άνδρα μου γίνομαι σκύλα!"

 

Η Νικολέττα Καρρά λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης "Τι τραβάμε εμείς οι μάνες" στο θέατρο Χυτήριo στην οποία πρωταγωνιστεί μιλάει αποκλειστικά στο star.gr. 

H όμορφη, σέξι και ταλαντούχα ηθοποιός μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς της και αν έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, μας εξομολογείται τον έρωτά της με το σύζυγό της Φώτο και την επιθυμία του ζευγαριού να αποκτήσουν μαζί ένα παιδί δηλώνοντας:''Θέλω να κάνω παιδί, το ξέρω έχω καθυστερήσει να μπω στην διαδικασία αλλά πλέον δεν με αγχώνει, είναι και λίγο καρμικό". Δε δίστάζει μάλιστα να απαντήσει στις φήμες χωρισμού που είχαν γραφτεί. 

Η Νικολέττα Καρρά ξεσπά στο star.gr κατά πασίγνωστης παρουσιάστριας και για τα όσα είχε πει για τον σύζυγό της, με την ηθοποιό να βάζει "κόκκινες γραμμές" για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Συγκεκριμένα μας αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ήμουν έτοιμη να κινηθώ νομικά κατά παρουσιάστριας όταν είπε ψέματα για τον σύζυγό μου. Γίνομαι σκύλα όταν μιλούν για τον άνδρα μου. Για εμένα ας πούνε ότι θέλουν, αλλά όχι για τον Φώτο που είναι εκτός media και του χώρου."

Συνέντευξη: Bαγγέλης Καράλης 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top