Έλυσε τη σιωπή της για την αυτοκτονία του Μπουρντέν η Αρτζέντο

Δήλωσε πως δεν τον σκότωσε εκείνη

Με δάκρυα στα μάτια η Αζια Αρτζέντο περιγράφει τη θλίψη της για τον πρόσφατο χαμό του Αντονι Μπουρντέν.

"Νιώθω φρικτά που δεν μοιράστηκε μαζί μου αυτόν τον πόνο. Δεν είχα δεί τι υπήρχε μέσα του και γιαυτό θα αισθάνομαι τύψεις για το υπόλοιπο της ζωής μου", δήλωσε.

Περιγράφει τη φύση της σχέση τους ως ελεύθερη και απαντά σε όσους τη θεωρούν υπεύθυνη για την αυτοκτονία του επειδή τον απατούσε.

ΑΖΙΑ ΑΡΤΖΕΝΤΟ: ΤΟΝ ΑΠΑΤΟΥΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΟΥΣΕ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ "ΣΚΟΤΩΣΑ"

"Ειπώθηκαν κατηγορίες πως δεν του ήσουν πιστή.  Οι άνθρωποι θα πρέπει να καταλάβουν ότι δεν αυτοκτόνησε για κάτι τέτοιο. Με απατούσε επίσης. Δεν ήταν πρόβλημα αυτό για εμάς", πρόσθεσε.

Η Αρτζέντο στη συνέντευξη της αναπολεί με νοσταλγία τις στιγμές που πέρασε με τον Αντονι Μπουρντέν. "Ηταν ένας άνδρας που ταξίδευε 265 μέρες το χρόνο. Όταν βλεπόμασταν απολαμβάναμε πολύ ο ένας την παρά του άλλου, αλλά δεν είμαστε παιδιά, είμαστε ενήλικες", είπε μεταξύ άλλων.

Όπως λέει η Αρτζέντο είδε τη ζωή της να καταρρέει τη στιγμή που έμαθε τα τραγικά νέα. Μετά το πρώτο σοκ επήλθε ο θυμός. Η ηθοποιός ένιωσε πως ο Μπουρτνέν την εγκατέλειψε όπως και τα παιδιά της.

Η Αζια Αρτζέντο διανύει μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο όχι μόνο εξαιτίας του πρόσφατου χαμού του Μπουρντέν αλλά και λόγω του σκανδάλου που ξέσπασε μετά την αποκάλυψη ότι η ίδια είχε αποπλανήσει τον νεαρό συνάδελφο της Τζίμι Μπένετ, όταν εκείνος ήταν 17 ετών.
 
 
Μαρία Δεναξά, από το Παρίσι

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top