Η Liz Hurley πιο σέξι από ποτέ στα 53

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε

Η Liz Hurley "έκαψε" το Instagram! Η διάσημη ηθοποιός και μοντέλο μετά τη Μύκονο την οποία επισκέφθηκε με τον γιο της τον Αύγουστο έμεινε για λίγες ημέρες σε κλινική ομορφιάς και αντιγήρανσης  και πόσταρε υπερήφανη τα εντυπωσιακά αποτελέσματα. 

Στα 53 της παραμένει μια από τις πιο καυτές γυναίκες στον κόσμο. 

Η ηθοποιός ανήρτησε ένα καρέ στον προσωπικό της λογαριασμό, στο Instagram στο οποίο φορά αποκαλυπτικό μαγιό.

Κiki challenge..… η επικίνδυνη μόδα

Το τραγούδι του ράπερ Drake «In my feelings» που έχει γίνει viral, είναι και πηγή έμπνευσης του επικίνδυνου παιχνιδιού Κiki challenge. Μάλιστα για το παιχνίδι αυτό η αστυνομία έχει εκδώσει προειδοποίηση. 

Το Κiki challenge προκαλεί τους παίχτες να βγαίνουν έξω από το αυτοκίνητο και με ανοιχτή την πόρτα -ενώ το αυτοκίνητο κινείται-, να λικνίζονται με τη μελωδία του τραγουδιού. 

Λόγω του παιχνιδιού αυτού έχουν γίνει και σοβαρά ατυχήματα.

Τι επινόησε Γιαπωνέζα πριγκίπισσα για να προωθήσει τη φιλία Ιαπωνίας - Τουρκίας

Την Κυριακή η 36χρονη πριγκίπισσα Ακίκο συναντήθηκε  με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και οι δυο τους μίλησαν για περίπου μιάμιση ώρα.

Τα φώτα της δημοσιότητας στράφηκαν επάνω στην πριγκίπισσα όταν εκείνη το απόγευμα της Δευτέρας συναντήθηκε με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου στην Άγκυρα. Οι κάμερες επικεντρώθηκαν στο μανικιούρ του δεξιού χεριού της πριγκίπισσας όπου σε δύο από τα νύχια της ήταν σχεδιασμένες η τουρκική και η ιαπωνική σημαία. 
 

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων εδώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top