Πασίγνωστος ηθοποιός δήλωσε: «Θα ήθελα να συνεργαστώ με τον Σεφερλή»

Η δήλωση ανήκει στον Αιμίλιο Χειλάκη

Μάρκος Σεφερλής Αιμίλιος Χειλάκης

Για τον λόγο που δεν κάνει τηλεόραση, αλλά και την επιθυμία του να συνεργαστεί με τον Μάρκο Σεφερλή μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αιμίλιος Χειλάκης. 

«Μου έχουν γίνει προτάσεις συνεργασίας στην τηλεόραση, κι έχω πει: “Παιδιά, ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν θα ήθελα, δεν με ενδιαφέρει”. Πολύ ευγενικά είχα αρνηθεί προτάσεις και τότε που έκανα τηλεόραση. Έχω κάνει 5 σίριαλ κι έχω αρνηθεί γύρω στα 50. Αυτή τη στιγμή δεν είναι ο τόπος και ο χρόνος για να κάνεις μυθοπλασία στην τηλεόραση, δεν γίνεται», εξήγσε ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό «Λοιπόν».

Στη συνέχεια, δε, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Μάρκο Σεφερλή, ο οποίος όπως τόνισε, «δεν έχει προδώσει ποτέ κανέναν, είναι εκεί σταθερά, 20 χρόνια και κάνει κάτι πάρα πολύ καλά».

Όσο για το αν θα συνεργαζόταν ποτέ μαζί του; «Πιστεύω πάρα πολύ στον Μάρκο, είναι ένας καθαρός λαϊκός καλλιτέχνης. Κάνει αυτό στο οποίο ετάχθη τόσο σωστά και τόσο σοφά και αποδεικνύεται από τον κόσμο που τον ακολουθεί τόσα χρόνια. Το κοινό έρχεται πάντα σε δύσκολη θέση να σε κατατάξει κάπου, γιατί είναι η μανία του, να κάνει κατατάξεις, ότι αυτός είναι εμπορικός, ποιοτικός, τραγωδός, κωμικός. Θέλω να κάνω κωμωδία κάποια στιγμή, αλλά με κάποιον κωμικό δίπλα μου, γιατί δεν ξέρω τα μυστικά της κωμωδίας, να μου τα μάθει, να τα κάνουμε μαζί με πολύ μεγάλη χαρά. Έχουμε συζητήσει με τον Μάρκο και λέμε πως μπορούμε να κάνουμε κάτι κάποια στιγμή, απλώς δεν το φέρνει η τύχη και ο τρόπος. Μου αρέσει η στοχοπροσήλωση και οι άνθρωποι που είναι στοχοπροσηλωμένοι», αποκάλυψε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top