Matina: Μια τραγουδίστρια στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη

Τον φετινό χειμώνα θα τραγουδήσει μαζί του

Matina τραγουδίστρια Γιώργος Σαμπάνης

Η Matina (Ματίνα Ζάρα) είναι ένα από τα «φρέσκα» και ταλαντούχα πρόσωπα της ελληνικής δισκογραφίας που μας συστήθηκαν από την Panik Records και τον φετινό χειμώνα ετοιμάζεται να κλέψει για άλλη μία φορά τις εντυπώσεις, τραγουδώντας μαζί με τον Γιώργο Σαμπάνη!

Την αποκάλυψη της συνεργασίας έκανε η ίδια, κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλοκαίρι Μαζί Στις 10», λέγοντας χαρακτηριστικά: «θα είμαι στο Acro με τον Γιώργο Σαμπάνη. Είμαι πολύ χαρούμενη και πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είναι ένας καλλιτέχνης που θαυμάζω πολύ!».

Matina τραγουδίστρια Γιώργος Σαμπάνης

Η Matina μεγάλωσε στον Καναδά και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με την μουσική και το τραγούδι. Σε ηλικία μόλις 14 ετών συνέθεσε το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε ένα χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τρία τραγούδια της να κατακτούν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά.

Η μεγάλη της λατρεία για την Ελλάδα την έκανε να επιστρέψει μόνιμα στην χώρα μας με την οικογένειά της και, στα 18 της, με φόντο την Σκιάθο, εμπνεύστηκε το πρώτο της τραγούδι που κυκλοφόρησε από την Panik Records, το «Kiss And Tell», ενώ πριν από περίπου δύο μήνες κυκλοφόρησε ακόμα ένα κομμάτι, το «Lose It All», συμπράττοντας με τον επιτυχημένο house DJ και παραγωγό Dino MFU και τον βιρτουόζο του βιολιού Viktor Angelov.

Matina τραγουδίστρια Γιώργος Σαμπάνης


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top