Πασίγνωστος ηθοποιός παραδέχεται ότι περνά «κρίση μέσης ηλικίας»

O λόγος για τον Ίντρις Έλμπα

Ίντρις Έλμπα κρίση μέσης ηλικίας

O Ίντρις Έλμπα βρίσκεται σε μία καμπή της ζωής του κι όπως ο ίδιος λέει περνάει «κρίση μέσης ηλικίας».

Μια κρίση ηλικίας που δεν το οδήγησε στο να ντύνεται γελοία, ούτε να αγοράσει ένα σπορ διθέσιο αυτοκίνητο, αλλά μία κρίση που φαίνεται να τον οδηγεί στο να πει «ναι» σε νέες εμπειρίες. Έχει σκηνοθετήσει την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία με τίτλο Yardie, που πραγματεύεται τη δράση των τζαμαϊκανών γκάνγκστερ του Λονδίνου.

Τα δύο τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την κινηματογράφηση ντοκιμαντέρ, έχει σχεδιάσει ρούχα και έχει δημιουργήσει τη δική του δισκογραφική εταιρεία, ενώ συνεχίζει τις εμφανίσεις του ως Dj σε όλο τον κόσμο, ακόμα και σε γάμους, όπως σ΄ αυτόν του Χάρι με την Μέγκαν.

Ίντρις Έλμπα

«Έρχεται μία περίοδος που φτάνεις τα 40, 45 όπου είναι σαν «Ω τι χαριτωμένος, αλλά χάνω τα νιάτα μου», είμαι αντιμέτωπος με τα 50», λέει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «The Guardian». «Είσαι σε ένα σημείο που δεν μπορείς να κάνεις και πολλά καινούργια πράγματα, γιατί πιθανότατα τα έχεις κάνει όλα. Έτσι, μέρος αυτού του ταξιδιού το να σκάψω βαθύτερα στους φόβους μου είναι και η ιδέα ότι μεγαλώνω. Είμαι μάλλον ενοχλητικός για τους ανθρώπους που λένε «ποτέ δε ησυχάζει», αλλά όλοι θα πεθάνουμε, έχουμε αρκετό χρόνο μέχρι να κάτσουμε ήσυχοι».

Ο Έλμπα μιλώντας για την πρώτη του ταινία, που κάνει το ντεμπούτο της στις 24 Αυγούστου, είπε ότι η προσαρμογή του βιβλίου που έγραψε ο Victor Headley και κυκλοφόρησε το 1992 δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση καθώς έπρεπε να ενισχύσει την προφίλ του πρωταγωνιστή D που υποδύεται ο Αμλ Αμίν.

«Η διαδικασία προσαρμογής του βιβλίου σε σενάριο κράτησε τέσσερα με πέντε χρόνια. μου αρέσει πραγματικά να σκηνοθετώ, καλύπτει όλες τις καλλιτεχνικές μου πτυχές», είπε ο ηθοποιός.

Ο Έλμπα στη συνέντευξή του μίλησε και για τον γάμο του πρίγκιπα Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ λέγοντας «προσπαθώ να μην μιλάω πάρα πολύ γι αυτό, γιατί ήταν μία ιδιωτική μέρα, αλλά παραμένει να είναι ένα από τα κορυφαία γεγονότα της ζωής μου, σίγουρα».

Όταν τον ρωτάνε ποιος τον προσκάλεσε στον γάμο απαντάει: «Ο Χάρη είναι φίλος μου» και στο ερώτημα πού τον γνώρισε ο 45χρονος ηθοποιός λέει χαμογελώντας «απλά στο δρόμο. Είναι γείτονας», ενώ για το γεγονός ότι έπαιξε μουσική στον πριγκιπικό γάμο λέει ότι «ήταν μία όμορφη εμπειρία. Όπως όλοι οι γάμοι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top