Πενέλοπε Κρουζ: Δεν μπορούμε να γυρίσουμε την πλάτη στους μετανάστες

Η 44χρονη ηθοποιός μόλις έχει ολοκληρώσει και τα γυρίσματα της νέας

Πενέλοπε Κρουζ μετανάστες

Πολλή δουλειά θα έχει το επόμενο διάστημα η ηθοποιός Πενέλοπε Κρουζ καθώς με το τέλος του καλοκαιριού θα πρέπει να ξεκινήσει την προώθηση της νέας της ταινίας «Everybody Knows», που σκηνοθέτησε ο Ιρανός Ασγκάρ Φαραντί.

Η ταινία θα είναι υποψήφια για Οσκαρ στην κατηγορία ξενόγλωσσης ταινίας και μιλώντας για το ρόλο της η Ισπανίδα ηθοποιός είπε ότι «ήταν από τους πιο δύσκολους χαρακτήρες της ζωής μου και μία από τις καλύτερες εμπειρίες να συνεργάζομαι με τον Ασγκάρ που έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά ταυτόχρονα σέβεται τους ηθοποιούς».

Ομως, η 44χρονη ηθοποιός μόλις έχει ολοκληρώσει και τα γυρίσματα της νέας, 21ης ταινίας του Πέδρο Αλμοδόβαρ, στην οποία πρωταγωνιστής είναι ο Αντόνιο Μπαντέρας. Μία από τις γυναίκες που θα υποδυθεί στην ταινία η Πενέλοπε θα είναι και η μητέρα του σκηνοθέτη κι όταν ρωτήθηκε για το ρόλο αυτό είπε ότι «είναι τιμή μου να ενσαρκώσω τη μητέρα του Πέδρο. Την συνάντησα όταν ήταν 80 χρόνων και αισθάνομαι ότι αποτίω φόρο τιμής σε αυτή τη γυναίκα». Η Πενέλοπε εκτός από ηθοποιός είναι και ακτιβίστρια, μέλος της ΜΚΟ Proactiva Open Arms, που έχει ως αποστολή τη διάσωση μεταναστών στη Μεσόγειο.

«Οι ίδιοι γνωρίζουν ότι δεν είναι αυτή η λύση, αλλά αν δεν το κάνουν αυτοί τότε ποιος θα σώσει αυτούς τους ανθρώπους; Η Ευρώπη και ο υπόλοιπος κόσμος δεν μπορεί να γυρίσει την πλάτη σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα. Θα ήταν φρικτό. Θα πρέπει να αποδεχτούμε και να αντιμετωπίσουμε αυτό το γεγονός στις χώρες τους, επενδύοντας στην εκπαίδευση… η φρίκη που ζουν, να αναγκάζονται να εγκαταλείπουν τα σπίτια τους, να περνάνε τη θάλασσα με αυτόν τον τρόπο, με τα μωρά τους στην αγκαλιά», είπε σε υψηλούς τόνους η ηθοποιός.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top