Χρηστίδου: Ανέβασε φωτογραφία με τον Μαραντίνη και τον γιο τους

Ο γιος της έγινε 10 ετών και του ευχήθηκε

Χρηστίδου φωτογραφία με Μαραντίνη και γιο

Πριν από 10 χρόνια έγινε για πρώτη φορά μαμά. Και με αφορμή τα γενέθλια του Φίλιππου - Ραφαήλ, η Σίσσυ Χρηστίδου το πρωί της Δευτέρας μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφία της από το μαιευτήριο.

Όπως φαίνεται στην τελευταία της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια ποζάρει δίπλα στον σύζυγό της Θοδωρή Μαραντίνη και τον νεογέννητο (τότε) γιο τους που σήμερα γιορτάζει τα δέκατα γενέθλια του.

Μέσω των social media, του ευχήθηκε γράφοντας: «13.08.08. Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Είσαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας... Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή...».

 

 

 

13.08.08 Δέκα χρόνια πριν. Ετοιμάζεσαι να μας κάνεις γονείς. Έισαι ζωηρός και ανυπόμονος. Έρχεσαι στη ζωή δύο βδομάδες πιο νωρίς. Φέρνεις μαζί σου Φως. Χαρά. Ευτυχία. Μαθήματα. Σοφία. Αγωνίες. Αγάπη. Μαζί σου θα καταλάβουμε την αγάπη. Τιμή μας να είμαστε γονείς σου μικρέ μου άγγελε. 10 χρόνια μετά θα έχουμε μάθει πως η αγάπη μεγαλώνει κάθε μέρα. Και η αγωνία. Και το φτερούγισμα στη καρδιά κάθε φορά που ανοίγεις τα φτερά σου και κάνεις ένα βήμα πιο μακρυά μας... Θα είμαστε πάντα εδώ, να κάνουμε ότι μπορούμε με όσα λίγα ξέρουμε. Όσα θέλεις εσύ και όσα χρειάζεσαι. Θα είμαστε πάντα εδώ δίπλα σου να μαθαίνουμε. Σαγαπάμε πολύ Φίλιππε Ραφαήλ Μαραντίνη. Αν και αυτή η λέξη δεν είναι αρκετή...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sissy Christidou (@sissychristidou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top