Σμ. Καρύδη: «Εκανα πράγματα που ίσως δεν ήταν αυτό που ήθελα»

Πώς αντιμετωπίζει τις κριτικές και την... οικονομική κρίση;

Σμ. Καρύδη: «Εκανα πράγματα που ίσως δεν ήταν αυτό που ήθελα»

Για την αβεβαιότητα στον χώρο της, αλλά και το γεγονός ότι οι ηθοποιοί ήταν πάντοτε σε κατάσταση διαρκούς αναζήτησης επαγγελματικής στέγης μίλησε η Σμαράγδα Καρύδη. «Διαλέξαμε μια δουλειά που ήταν ανασφαλής και πριν από την κρίση. Δεν βγήκαμε να βολευτού��ε σε μια θέση μέχρι να πάρουμε σύνταξη. Βγήκαμε σε μια περιπέτεια που δεν ξέραμε ούτε αν θα πετύχουμε, ούτε αν θα έχουμε δουλειά και κάθε έξι μήνες ψάχνουμε για δουλειά. Αυτό συνέβαινε και προ κρίσης, απλώς τώρα οι δουλειές είναι λιγότερες. Αλλά δεν μπορώ να γκρινιάζω όταν τόσος κόσμος απολύεται. Τί να γίνει άμα δεν έχει ο άλλος να πληρώσει εισιτήριο; Να πάει καλύτερα πρώτα να πάρει ψωμί και μετά ας έλθει και στο θέατρο».

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την άριστη σχέση που διατηρεί με τον Γιώργο Κιμούλη και τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, με τους οποίους συνεργάζεται φέτος. Αυτό το διάστημα βρίσκεται σε συζητήσεις για το τί θα κάνει τον χειμώνα, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει σε κάποια συμφωνία. Άλλωστε, αυτό που την ενδιαφέρει είναι να κάνει μια δουλειά που να την εκφράζει. «Είμαι σε έναν δρόμο, δεν έχω φτάσει κάπου. Κι είμαι σε έναν καλό δρόμο, δεν ξεστράτισα. Έκανα πράγματα που πιθανόν να μην ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αλλά ήταν πάντα μέσα στο πλαίσιο του να βαδίζω σε έναν δρόμο που να με ενδιαφέρει».

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Glam, μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις κριτικές στο πρόσωπό της. «Δεν μπορώ να πώ ότι με απασχολούν ιδιαίτερα. Υπάρχουν κάποιοι κριτικοί που εκτιμώ. Υπάρχουν κάποιο που δεν εκτιμώ καθόλου. Υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους ξέρω καθόλου. Ούτε ποιοι είναι ούτε τίποτα. Από εκεί και πέρα, ό,τι και να γράψουν και οι μεν και οι δε, βαθιά μέσα σου εσύ, όταν έχεις κάνει κάτι, ξέρεις εάν είναι καλό ή όχι. Κι ο τελικός μου αποδέκτης είναι ο κόσμος και όχι οι κριτικοί».

Για την Σμαράγδα Καρύδη, ζήλια και έρωτας πάνε μαζί. «Έχω ζηλέψει πάρα πολύ στην ζωή μου και με έχουν ζηλέψει. Το πάρα πολύ δεν είναι και τόσο σωστό, γιατί δεν έχω φτάσει και σε ακραία πράγματα. Αυτό που λέμε να ζηλέψω με υστερία. Γιατί κι εγώ έχω ερωτευθεί και με έχουν ερωτευθεί. Νομίζω ότι αυτά πάνε μαζί, η ζήλια με τον έρωτα. Δεν μπορεί να έχεις ερωτευθεί κάποιον να έχεις πάθος με κάποιον και να μην ζηλεύεις. Δεν γίνεται!»

Τί σκέφτεται περισσότερο; Τον γάμο ή το παιδί; «Δεν σκέφτομαι τίποτα για το μέλλον. Κατ’αρχάς, αυτά είναι δύο ίδια θέματα που μου λες. Οικογένεια χωρίς παιδί δεν έχει. Αμα δεν έχεις παιδί, δεν έχεις οικογένεια. Είναι απλώς δύο άνθρωποι που είναι μαζί. Αρα, τώρα με ρωτάς αν σκέφτομαι το παιδί; Δεν το σκέφτομαι».

Κλείνοντας, έδωσε το δικό της στίγμα για την δύσκολη κατάσταση που περνά η χώρα. «Είναι δύσκολα. Θα κάνουμε υπομονή, θα έχουμε αγάπη μεταξύ μας που είναι και τζάμπα…»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top