Δείτε ��ον Σάκη στην Επίδαυρο!

Τί έκανε στο Αρχαίο Θέατρο ο γνωστός τραγουδιστής;

Δείτε τον Σάκη στην Επίδαυρο!

Καλοκαιρινός, υπέρλαμπρος και πάντα γοητευτικός, ο Σάκης Ρουβάς τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα ΚΑΙ στην Επίδαυρο όπου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (30/07) για να παρακολουθήσει τον Ριχάρδο τον 3ο με τον Κέβιν Σπέϊσι.

Λίγη ώρα πριν φθάσει στο Αρχαίο Θέατρο, ο Σάκης «ανέβασε» στο twitter του φωτογραφία από την διαδρομή προς αυτό, η οποία συνοδευόταν από το σχόλιο «στον δρόμο για την παράσταση Ριχάρδος ο 3ος με τον Κέβιν Σπέϊσι».

Λίγη ώρα μετά, είδαμε και τον ίδιο να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, ενώ όπως φαίνεται στην φωτό και άλλοι θεατές και θαυμαστές του Σάκη βρήκαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ελάχιστα λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης. Ο διάσημος ηθοποιός αποθεώθηκε από χιλιάδες θεατές που έδωσαν το παρόν στην σπουδαία παραγωγή. Ανάμεσά τους ήταν και ο Σάκης που βρήκε την ευκαιρία για μια μίνι αλλά άκρως εποικοδομητική απόδραση από το κλεινόν άστυ.

Με λευκό λινό ανάλαφρο πουκάμισο και γυαλιά ηλίου, ο Σάκης χαμογελούσε συνεχώς. Οσο για το εάν ήταν μόνος; Όπως όλα δείχνουν, ήταν χωρίς την Κάτια, η οποία διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τον ερχόμενο Νοέμβριο θα φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top