Παπαλουκάς: ”Αγκαζέ” στη Μύκονο, ανδροπαρέα στην Ελαφόνησο

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ

Παπαλουκάς: ”Αγκαζέ” στη Μύκονο, ανδροπαρέα στην Ελαφόνησο
Μπορεί να έχει λήξει το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό αλλά ο Θοδωρής Παπαλουκάς δεν άφησε την (όποια) ανησυχία για το επαγγελματικό του μέλλον να του χαλάσει τις διακοπές!

Ο άσος του μπάσκετ πέρασε μερικές μέρες ξεκούρασης και περιπέτειας με… clubbing και θαλασσινές εξορμήσεις στην κοσμοπολίτικη Μύκονο παρέα με τη σύντροφό του Βασιλική Τσεκούρα και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς Ελαφόνησο όπου το «έκαψε» με ανδροπαρέα!

Ο Θοδωρής έκανε μαζί με τη σύντροφό του το γύρο της Μυκόνου αλλά και μίνι κρουαζιέρα στα γειτονικά νησάκια με ταχύπλοο, ενώ το βράδυ προτιμούσαν να «βολτάρουν» στα κλαμπ!

Μπορεί, βέβαια, στη συνέχεια το μοντέλο να αναγκάστηκε να φύγει από τη Μύκονο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ο Θοδωρής δεν το έβαλε κάτω. Πήρε τους φίλους του και πήγαν στην Ελαφόνησο, η οποία μπορεί να μη φημίζεται για τη νυχτερινή της ζωή αλλά ο άσος του μπάσκετ το «έκαψε» με τον τρόπο του με την παρέα του.

Δύο πράγματα δεν αποχωρίστηκε όσο βρισκόταν εκεί: το κινητό του (αφού μιλούσε ακατάπαυστα με την αγαπημένη του) και το στυλάτο Panama hat που φορούσε συνέχεια!

Πηγή: Real News

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top