Δείτε την τραγουδίστρια που ξέχασε να φορέσει φούστα!

Ποια «έσκασε μύτη» φορώντας ΜΟΝΟ εσώρουχα και καλσόν;

Δείτε την τραγουδίστρια που ξέχασε να φορέσει φούστα!

Αυτήν την αθεόφοβη Lady Gaga… από πού να την πιάσεις και πού να την αφήσεις δηλαδή…

Η τελευταία εμφάνιση που έκανε η διάσημη τραγουδίστρια, όχι απλά συζητιέται, ο κακός χαμός γίνεται με αυτά που φόρεσε, ή μάλλον ΔΕΝ φόρεσε.

H συνέντευξή της στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel είχε προγραμματισθεί εδώ και καιρό. Λίγη ώρα πριν, έξω από το ABC, απ’όπου μεταδίδεται η εκπομπή, εκατοντάδες θαυμαστές της είχαν ήδη συγκεντρωθεί προκειμένου να την δει από κοντά. Όταν «έσκασε μύτη», όλοι έμειναν αφώνου και αλάλου γωνία… λευκό εσώρουχο κι απέξω μαύρο καλσόν, ΑΛΛΟ μαύρο εσώρουχο, ίδιου χρώματος σουτιέν και μαύρες μπότες. Μήπως κάτι έλειπε ή μας φάνηκε; Η φούστα για παράδειγμα; Η μπλούζα ίσως; Τίποτα. Η Lady Gaga έβαλε μόνο τα «από μέσα». Τα «από έξω» ήταν απλώς μια λεπτομέρεια που παράκαμψε.

Φαίνεται θα το έκανε για να σκαρφαλώσει με μεγαλύτερη ευκολία στον ειδικό μεταλλικό φράχτη που είχε στηθεί προκειμένου να μπορέσει να φτάσει στο κοινό ��ης. Καταλάβατε; Οι αστυνομικοί έστηναν φράχτες για να απωθήσουν τον κόσμο και εκείνη σκαρφάλωνε για να φτάσει κοντά τους! Το σόου δηλαδή σε όλο του το μεγαλείο.

Μπορεί πάντως φούστα ή παντελόνι βρε αδελφέ να μην έβαλε, αλλά το γυαλί ηλίου το έβαλε μέσα στο μαύρο σκοτάδι… Όταν, τέλος, βγήκε στην εκπομπή, φορούσε μια δημιουργία του Philip Tracy, τύπου καπέλο, το οποίο είχε ανάγλυφα χαραγμένο επάνω του το όνομά της. Το GA-GA ήταν μία ακόμη απόδειξη ότι μπορεί η ίδια να δείχνει ότι κάνει κάποια πράγματα τυχαία, αλλά μόνον έτσι που δεν είναι…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top