Σε θαυμαστές της Amy μοιράστηκαν τα ρούχα της!

Άδειασαν το σπίτι όπου πέθανε οι γονείς της

Σε θαυμαστές της Amy μοιράστηκαν τα ρούχα της!

Μπλουζάκια, φωτογραφίες και άλλα μικροπράγματα της Amy Winehouse χάρισε σε θαυμαστές της ο πατέρας της, Mitch, που ανέλαβε μαζί με την μητέρα, τον αδερφό και τους σωματοφύλακές της να αδειάσουν το σπίτι όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Βγαίνοντας από το σπίτι της 27χρονης, ο πατέρας της άρχισε να δίνει στο συγκεντρωμένο πλήθος κάποια από τα πράγματά της, δημιουργώντας παραλήρημα, αλλά και ρίγη συγκίνησης.

«Αυτά είναι κάποια από τα ρούχα της Amy. Είναι αυτό που επιθυμούσε - να έχουν αυτά τα ρούχα οι άνθρωποι που την αγάπησαν», ήταν τα λόγια του Mitch Winehouse προς τους θαυμαστές της κόρης του, που έσπευσαν να πάρουν κάτι από την αγαπημένη τους τραγουδίστρια!

Κάποιοι μύριζαν τα μπλουζάκια, άλλοι τα φορούσαν κι άλλοι έκλαιγαν κρατώντας τα στα χέρια... «Θα την θυμάμαι για πάντα. Έχω κάτι δικό της και θα το έχω για πάντα», δήλωσε μία 17χρονη που πήρε το μπλουζάκι που η Amyφοράει σε κάποιο video clip της.

Η οικογένεια της τραγουδίστριας κράτησε για ενθύμιο κάποιες από τις κιθάρες και τα notebooks της, ενώ ο πατέρας της απαθανατίστηκε να φεύγει από το μοιραίο σπίτι έχοντας στην τσέπη του παντελονιού του τα ροζ παπούτσια που η Amy φορούσε στο μπαλέτο...

Δείτε φωτογραφίες με τις σκηνές έξω από το σπίτι της Amy

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top