Sakis Ρουβάς: Διακοπές στην Ελούντα λίγο πριν έρθει ο πελαργός

Μπανάκια για την Κάτια με φουσκωμένη κοιλίτσα

Sakis Ρουβάς: Διακοπές στην Ελούντα λίγο πριν έρθει ο πελαργός

Αφού έκαναν μικρές εκδρομούλες στον Αργοσαρωνικό με το σκάφος τους, την «Αστερόεσσα», ο Sakis Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, πήραν την μικρή Αναστασία και συνέχισαν τις διακοπές τους στην Ελούντα. Τόπο που και οι τρεις τους λατρεύουν.

Η Κάτια που διανύει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της, περνούσε αρκετή ώρα στην πισίνα του Porto Elounda Deluxe Resort, φορώντας ένα φιστικί μπικίνι και έπαιζε στο νερό με την τρεισήμισι ετών Αναστασία.

Μαζί τους και ο Sakis φυσικά, που δεν μπορεί λεπτό χωρίς τις γυναίκες της ζωής τους. Ο Έλληνας super star ήταν όλο αγκαλιές και φιλιά με την κορούλα του, στην οποία, όπως ο ίδιος έχει παραδεχθεί της έχει τρελή αδυναμία.

Ο Sakis, βρήκε όμως χρόνο μετά τα παιχνίδια με την Αναστασία να ασχοληθεί και με τα αγαπημένα του σπορ. Έτσι παρέα με τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Τζόνι Καλημέρη, έκαναν θαλάσσιο σκι και έπαιξαν πινγκ πονγκ.

Μετά την Κρήτη, σειρά έχει η Κέρκυρα στο πρόγραμμα των διακοπών της οικογένειας Ρουβά – Ζυγούλη, ενώ στη συνέχεια θα επιστρέψουν στην Αθήνα, προκειμένου ο Sakis να προετοιμάσει τις χειμερινές τους εμφανίσεις στο Αθηνών Αρένα με τους Onirama και την Ελένη Φουρέιρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top