Μόνο στο star.gr: Ούτε «γειά» δεν λένε Αλιμπέρτη-Παρθένης!

Μάθετε τι έγινε όταν συναντήθηκαν οι δυο τους

πρώτη ανάρτηση: 28-07-2011, 00:02

Μπορεί στο παρελθόν να ήταν ζευγάρι, αλλά πλέον …ούτε που μιλιούνται!Ο λόγος για την Σοφία Αλιμπέρτη και τον Αλέξανδρο Παρθένη, που συναντήθηκαν στο γνωστό κοσμικό στέκι «Mario» της Πάρου και δεν είπαν ούτε «γεια».


Τα «μάτια» του star.gr ήταν εκεί και τα είδαν όλα! Η Σοφία Αλιμπέρτη, βρισκόταν στο μαγαζί, όπου διασκέδαζε με φιλική της παρέα.

Να σου λοιπόν, «σκάει μύτη» ο πρώην –Αλέξανδρος Παρθένης-, και τα δυο τους έρχονται σχεδόν… «face to face»!

Ο Αλέξανδρος Παρθένης που εργάζεται στο club «W», πέρασε από το «Mario» ώστε να χ��ιρετήσει μια φιλική του παρέα. Αφού έκατσε λοιπόν 5-10 λεπτά στο τραπέζι τους και «τα είπαν», ήρθε η ώρα για να φύγει.

Σηκώθηκε, πέρασε λοξά από το τραπέζι που καθόταν η Σοφία Αλιμπέρτη, και ούτε «γεια» δεν της είπε. «Καπνός» ο Παρθένης στη θέα της πρώην…Αλλά και η Σοφία Αλιμπέρτη... δεν πολυσκοτίστηκε! Όχι θα κάτσει να σκάσει....

Οι πληροφορίες μας πάντως μας λένε πως οι δυο τους είχαν συναντηθεί ξανά πριν 2-3 μέρες, και πάλι δεν είχε χαιρετήσει ο ένας τον άλλον…
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top