Γιατί τα πήρε στο κρανίο η Ναόμι Κάμπελ στη Ρόδο

Ποιος βρέθηκε στο στόχαστρό της;

Γιατί τα πήρε στο κρανίο η Ναόμι Κάμπελ στη Ρόδο

Μάλλον το ματιάσαμε το κορίτσι, τη Ναόμι Κάμπελ καλέ, όταν είπαμε ότι τη συνέλαβε ο φακός στη Σύμη με τον καλό της Βλαντιμίρ Ντορόνιν μες στο μέλι και στα γέλια. Είπαμε κι εμείς ότι ηρέμησε, αλλά μάλλον δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Γιατί η Ναόμι, γνωστή για τον… εκρηκτικό χαρακτήρα της προκάλεσε έντονο επεισόδιο στη Ρόδο με κάτοικο της Λίνδου. Έφτασε που λέτε η μαύρη γαζέλα στην περιοχή και μαζί της είχε και μια στρατιά από σωματοφύλακες. Την είδαν λοιπόν δύο κοριτσάκια και άρχισαν να τη χαιρετούν. Φυσικά ούτε λόγος να την πλησιάσουν, αλλά όταν ο μπαμπάς τους πήγε να τη φωτογραφίσει, έτσι για να έχουν ένα αναμνηστικό οι κόρες του, έγινε ο κακός χαμός.

Ποιος είδε τη Ναόμι και δεν τη φοβήθηκε. Δεν ήθελε λέει, να την απαθανατίσουν, κοτζάμ… γαζέλα πάνω στα γαϊδουράκια που πηγαίνουν στον αρχαιολογικό χώρο της Λίνδου. Πού να το’ ξερε ο χριστιανός τι θα του τύχει. Αλλά κι αυτός, πού πάει ξυπόλυτος στ’ αγκάθια; Δεν ήξερε ότι η γυναίκα έχει δείρει κόσμο;

Η Ναόμι Κάμπελ δεν πτοήθηκε από το περιστατικό. Σιγά μη χαλάσει τη ζαχαρένια της. Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Έτσι το tour στα ελληνικά νησιά με τη θαλαμηγό του καλού της συνεχίζεται με επόμενη στάση την Κρήτη.

Ο αέρας εκεί μάλλον της πήγαινε καλύτερα. Όπως λένε κάτοικοι του νησιού ήταν ευδιάθετη και μοίρασε φιλιά, αυτόγραφα κ��ι φωτογραφίες παρακαλώ.

Πιο τυχεροί οι Κρητικοί, δεν την πέτυχαν στα νεύρα της!!!!

Δείτε το video…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top