Γιατί ο Νίνο τα έβαλε με τον Αντώνη Βαρδή;

Απάντηση στο twitter για την κριτική που του άσκησε

Πριν από λίγο καιρό ο Α. Βαρδής είχε προκαλέσει, κάνοντας σκληρές δηλώσεις κατά των τραγουδιστών που έχουν βγει από talent shows.

Ένας από αυτούς και ο Νίνο, ο οποίος έτυχε να ξεχωρίσει από το Fame Story 1, στο οποίο υπήρξε κριτής ο κ. Βαρδής.

Ο Νίνο, που συνήθως δεν δίνει συνέχεια σε κόντρες και δεν απαντά σε δηλώσεις άλλων, φαίνεται ότι αυτή τη φορά πληγώθηκε από τα λεγόμενα του πρώην… κριτή του.

Αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι αναρτήσεις τους στο Twitter που απαντούν σε όσα δήλωσε ο Α. Βαρδής.

«Λυπάμαι που 10 χρόνια πριν ο Αντώνης Βαρδής ήταν κριτής και υποστηρικτής μου στο talent show που με ανέδειξε», έγραψε ο Νίνο, εκφράζοντας έτσι τη λύπη του για όσα είπε ο Α. Βαρδής.

«10 χρόνια μετά με θεωρεί τη προσωποποίηση της καταστροφής του ελληνικού τραγουδιού», συνέχισε, ενώ δε δίστασε να εκφράσει και το παράπονό του: «Κάποτε μας ευχόντουσαν να κάνουμε καριέρα και τώρα παίζουνε άνιση μάχη μ’ εμάς τους πιο μικρούς».

Ο Νίνο φαίνεται ότι πληγώθηκε πάρα πολύ από τα όσα είπε ο κ. Βαρδής, ένας καλλιτέχνης που όπως τονίζει και ο ίδιος θαυμάζει πολύ.

«Είναι στενάχωρο να σε απογοητεύουν αυτοί που αποκαλούσες πάντα τεράστιους καλλιτέχνες», γράφει ο Νίνο και καταλήγει: «Αλλά δεν παύεις να τους θαυμάζεις…».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top