Στη Νάξο με δύο άνδρες η Ελένη Μενεγάκη!

Με ποιούς είναι στο νησί και τι κάνει η παρουσιάστρια;

Στη Νάξο με δύο άνδρες η Ελένη Μενεγάκη!

Την είδαμε στην Άνδρο, την είδαμε στην Αθήνα, την είδαμε στην Κάρυστο... τώρα, Ελένη Μενεγάκη και στην Νάξο! Έναν περίπου μήνα μετά τις εκπομπές της στο νησί, η παρουσιάστρια επέστρεψε όπως είχε υποσχεθεί. Μην ψάχνετε τον Ματέο... άλλοι είναι μαζί με το Λενιώ μας!

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Ok!», η 41χρονη παρουσιάστρια βρίσκετα�� στη Νάξο από την Δευτέρα που μας πέρασε. Και επειδή κατά την διάρκεια των εκπομπών της είχε μαζί τις δύο κόρες της, αυτή τη φορά είπε να δείξει τις ομορφιές του νησιού στον γιό της!

Στο περιοδικό βλέπουμε και φωτογραφίες της Ελένης να δροσίζεται στην παραλία του Αγίου Προκόπη, απ’ όπου στη συνέχεια έφυγαν για γνωστό ταβερνάκι.

Από σήμερα, πάντως, η παρουσιάστρια θα έχει ακόμα έναν άνδρα στο πλευρό της! Όχι, ο Ματέο δεν αφήνει τα Άχλα... ο αδερφός της Θοδωρής άφησε πριν από λίγο την Αθήνα για να βρεθεί κοντά της, όπως μας ενημέρωσε μέσω του Facebook!

«Κλείσαμε ticket!!!! Αύριο βράδυ τα λέμε στο νησί!!!! Ξεκινάει από Ν...», έγραψε ο Θοδωρής στο προφίλ του σήμερα τα ξημερώματα και, λίγες ώρες μετά, «ανέβασε» φωτογραφία από το πλοίο με το σχόλιο: «φύγαμε για Νάξο!!!».

Αν τα δύο αδέρφια θα περάσουν παρέα όλες τις μέρες στο όμορφο νησί ή η Ελένη θα φύγει πριν τον Θοδωρή, δεν το ξέρουμε... Απόψε, πάντως, θα είναι σίγουρα μαζί!

Δείτε τα μπάνια της Ελένης στο νησί και απόσπασμα από την εκπομπή της εκεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top