Στην κορυφή των charts μετά θάνατον η Amy Winehouse!

Αυξάνονται διαρκώς οι πωλήσεις της. Ετοιμάζεται νέος δίσκος;

Στην κορυφή των charts μετά θάνατον η Amy Winehouse!

Το 370% «αγγίζει» η αύξηση στις πωλήσεις δίσκων της Amy Winehouse, που γνωρίζει μέρες δόξας και μετά τον θάνατό της! Η 27χρονη τραγουδίστρια βρίσκεται και στην κορυφή των ψηφιακών charts, ενώ φήμες θέλουν την δισκογραφική της εταιρεία να κυκλοφορεί νέο δίσκο με το υλικό που έχει στα χέρια της.

Όπως συνέβη με τους δίσκους άλλων καλλιτεχνών που έφυγαν από την ζωή, έτσι και εκείνοι της Amy ανέβηκαν ξανά στην κορυφή των πωλήσεων. Πλέον, η 27χρονη φιγουράρει μαζί με τους Elvis, Beatles, Curt Cobain και Michael Jackson, που «απογειώθηκαν» και μετά θάνατον...

Η Amy βρίσκεται στην κορυφή των iTunes charts σε ολόκληρο τον κόσμο: ο πολυβραβευμένος της δίσκος «Back to Black» καταλαμβάνει την πρώτη θέση των βρετανικών και αμερικανικών charts, ενώ χαρακτηρίζεται ως το κορυφαίο album στην Ιταλία, στη Γαλλία και στον Καναδά.

Το ντεμπούτο της, «Frank» βρίσκεται στην τέταρτη θέση στις Η.Π.Α., ενώ το single «Rehab» είναι στη θέση no. 17 των singles chart. Είναι άλλωστε ενδεικτικό πως η Amy κατάφερε να εκτοπίσει την Adele από την πρώτη θέση των βρετανικών charts έπειτα από πολλές εβδομάδες παραμονής της στην κορυφή!

Στην Ελλάδα, τρία κομμάτια της βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα των διαδικτυακών charts: τα «You Know I’m No Good», «Back to Black» και «Rehab».

Στο μεταξύ, δημοσιεύματα αναφέρουν πως η δισκογραφική εταιρεία της 27χρονης σκοπεύει να κυκλοφορήσει δίσκο με ανέκδοτο υλικό που έχει στα χέρια της μέχρι το τέλος του χρόνου.

Μάλιστα, λέγεται πως η Amy έχει κάνει τόσες ηχογραφήσεις, που αρκούν για την κυκλοφορία τριών albums!

Προς το παρόν, η «Island Records» αρνείται να σχολιάσει όσα γράφονται, ενώ ο εκπρόσωπος της αδικοχαμένης τραγουδίστριας δήλωσε πως υλικό υπάρχει αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τα περί κυκλοφορίας νέου δίσκου.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τον τελευταίο λόγο θα έχουν οι γονείς της Amy (που χθες την συνόδευσαν στην τελευταία της κατοικία), καθώς έχουν και τα δικαιώματα εκμετάλλευσης των ηχογραφήσεων που δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας...

Ακούστε το επιτυχημένο «Rehab» της Amy Winehouse!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top