Μπαλτζή: «όλοι θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε»

Πώς χαρακτηρίζει τον Λάτσιο και τι λέει για την σχέση τους;

Μπαλτζή: «όλοι θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε»

Sunny Μπαλτζή χωρίς Γιάννη Λάτσιο γίνεται αυτό τον καιρό; Δεν γίνεται! Η τραγουδοποιός σε συνέντευξή της μιλά για τον διευθυντή του ΑΝΤ1 και την γνωριμία τους, ενώ όταν την ρωτούν ευθέως για το τι «τρέχει» μεταξύ τους, εκείνη απαντά... θεωρητικά και γενικά!

Έβαλε το μαγιό της η «σταρ», κότσαρε ένα κούτσουρο στους ώμους, πήρε πόζα με φόντο παραλία και... μίλησε στο περιοδικό «Ok!». «Η υπερβολική έκθεση δεν μου αρέσει», ξεκαθαρίζει ευθύς - εξαρχής η Sunny, άσχετα αν τις τελευταίες ημέρες την βλέπουμε παντού...

Συνεχίζοντας τις μυστηριώδεις δηλώσεις, η καλλιτέχνιδα δεν αποκαλύπτει πού και πότε γνωρίστηκε με τον Γιάννη Λάτσιο.

«Δεν νομίζω ότι έχει και τόση σημασία πού συναντηθήκαμε και ειλικρινά θεωρώ φασιστικό κάποιος να μιλήσει σώνει και καλά για την προσωπική του ζωή και να πει “ναι, είμαι ή δεν είμαι”», αναφέρει για να προσθέτει λίγο παρακάτω πως ο κ. Λάτσιος έχει ασχοληθεί με τον κινηματογράφο και εκείνη σπούδασε σκηνοθεσία, οπότε έχουν κοινές αναφορές.

«Είναι ένας πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος, ανατρεπτικός, με φοβερή αίσθηση του χιούμορ. Η εμφάνιση ενός ανθρώπου δεν εκφράζει απαραίτητα πόσο συντηρητικός ή συμβιβασμένος είναι. Τα ρούχα δεν κάνουν την ανατροπή, μόνο οι προσωπικότητες την κάνουν. Για μένα είναι από τους πιο υπερβατικούς και αληθινούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει», λέει η ίδια για τον άνθρωπο Γιάννη Λάτσιο και τέτοια σχόλια ούτε από την Ελένη Μενεγάκη που τον είχε παντρευτεί κιόλας δεν είχαμε ακούσει...

Κι αφού έπλεξε το εγκώμιο του διευθυντή και του αφιέρωσε το «Εξάρχεια» που τραγουδάει η Αρλέτα, ήρθε η ώρα και για το «ζουμί»: είναι ή δεν είναι μαζί τελικά; Μην χαίρεστε! Για ακόμα μία φορά, η Sunny απάντησε με το στυλ της Πυθίας! «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όλοι εν δυνάμει θα μπορούσαμε να ερωτευθούμε τον οποιοδήποτε», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Βέβαια, λίγο παρακάτω προσθέτει πως αν την φλέρταρε κάποιος αυτό τον καιρό, δεν θα είχε καμία τύχη! Μήπως επειδή είναι «καπαρωμένη» από άλλον; Λέμε... μήπως!

Αλλά τι μήπως; Εδώ η Sunny τονίζει πως δεν θα αφιέρωνε στον Λάτσιο το «Oι Τίτλοι Του Τέλους» του Mιχάλη Χατζηγιάννη...

Δείτε στο βίντεο παλιότερη δήλωση της Sunny για την σχέση της με τον Λάτσιο

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top