20.000 δολάρια για ένα… φιλί της Marilyn Monroe!

Είναι αποτυπωμένο πάνω σε μπάλα του μπέιζμπολ

20.000 δολάρια για ένα… φιλί της Marilyn Monroe!

Είναι κλειδωμένη και φυλαγμένη σε ένα ντουλάπι για περισσότερο από μισό αιώνα. Ο λόγος για μια μπάλα του μπέιζμπολ που αναμένεται να χτυπηθεί τουλάχιστον για 20.000 δολάρια σε δημοπρασία που θα πραγματοποιηθεί σύντομα.

Ο λόγος; Πέρα από το γεγονός ότι έχει τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας New York Yankees, συμπεριλαμβανομένου και του Joe DiMaggio, έχει ακόμα αποτυπωμένο πάνω της, από το 1952, το κραγιόν της Marilyn Monroe!

Η ξανθιά σεξοβόμβα είχε φιλήσει τη μπάλα μετά από έναν αγώνα της ομάδας και συμβολίζει τον έρωτά της με τον αστέρα του μπέιζμπολ JoeDiMaggio.

Επίσης η συγκεκριμένη μπάλα είναι μία από τις 15 που έχει υπογραφεί από την ομάδα των Yankees που πήρε το πρωτάθλημα το 1952 και είχε χαριστεί σ’ έναν ηχολήπτη και μετά το θάνατο του, πέρασε στα χέρια του γιου του.

Η πολύτιμη λοιπόν μπάλα θα πωληθεί σε όποιον δώσει τα περισσότερα κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας Vintage Sports Collectibles Platinum Auction που θα γίνει στο Σικάγο στις 4 Αυγούστου.

Τιμή εκκίνησης τα 20.000 δολάρια και ποιος ξέρει πού θα φτάσει, μιας και μια παρόμοια μπάλα που είχε τις υπογραφές της Monroe και του DiMaggio το 2006 είχε πωληθεί στην τιμή των 191.000 δολαρίων!!!!

Φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα, που πάνω της έχει το σχήμα από τα σαρκώδη χείλη της Marilyn!!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top