Μέμος Μπε��νής: «το 95% των εκπομπών είναι σκουπίδια»

Ποιούς «καρφώνει» και ποιούς λέει «μαϊντανούς»;

Μέμος Μπεγνής: «το 95% των εκπομπών είναι σκουπίδια»

Φουλ επίθεση στα τηλεοπτικά πρόσωπα εξαπολύει ο Μέμος Μπεγνής σε συνέντευξή του, χαρακτηρίζοντας το 95% των εκπομπών «σκουπίδια» και δηλώνοντας ότι δεν θα έπαιρνε μέρος σε φιλανθρωπικά σόου γιατί θα στιγματιζόταν ως «μαϊντανός».

«Η κατάσταση στην τηλεόραση είναι πολύ άσχημη. Το 95% των εκπομπών σήμερα είναι σκουπίδια. Ο ηθοποιός έχει απαξιωθεί εντελώς. Μετά το “Νησί” καταλάβαμε ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από κάτι καλό. Θεωρώ σκουπίδια τα προγράμματα που υποβιβάζουν τις ζωές των ανθρώπων», είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV.

Παράλληλα, ο Μέμος απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να τον δούμε σε σόου όπως το «Dancing With The Stars» και το «Just The 2 Of Us», λέγοντας χαρακτηριστικά: «είμαι ηθοποιός και δεν θέλω να στιγματιστώ ως μαϊντανός. Και να μην θέλεις να γίνεις, γίνεσαι αν συμμετέχεις σε ένα τέτοιο σόου, γιατί θα σε δείξουν σε όλα τα πρωινά και τα μεσημεριανά. Θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση σε μια δουλειά για την οποία θα είμαι περήφανος».

Από τα «πυρά» του γοητευτικού ηθοποιού δεν ξέφυγαν ούτε οι επώνυμοι που γεμίζουν τις σελίδες των περιοδικών. «Ξέρουμε πάρα πολλούς συναδέλφους που πάνε σε παραλία και σε εστιατόρια και παίρνουν τηλέφωνο τους φωτογράφους. Το να πουλάς τον γάμο σου και το παιδί σου είναι απαράδεκτο», είπε. Το ότι τον έχουμε δει σε κοσμικά events, πρεμιέρες, ημίγυμνο στις παραλίες μόνο ή με παρέα, αλλά και σε κοινές πόζες με τον αδερφό του... μάλλον το ξέχασε!

Κάπου εκεί, ο Μέμος... χαλάρωσε και αποκάλυψε ότι η οικονομική κρίση τον έχει επηρεάσει. Πριν κλείσει, όμως, «κάρφωσε» και όσους τον έχουν κριτικάρει κατά καιρούς, κάνοντας ο ίδιος κριτική: «είμαστε η μόνη χώρα που έχουμε τηλεκριτικούς. Δεν υπάρχει πουθενά αλλού αυτό. Δεν ξέρω τι έχει σπουδάσει ένας τηλεκριτικός. Δεν ξέρω το παρελθόν του. Θα έπρεπε να επέμβει το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό και να κόψει πολλά πράγματα. Μα το ΕΣΡ το ακούσαμε πρώτη φορά στο γκέι φιλί στο σίριαλ του Παπακαλιάτη. Για όνομα του Θεού, δεν είμαστε στον Μεσαίωνα».

Δείτε απόσπασμα της συνέντευξης όπως μεταδόθηκε από το Alter

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top