Εντός της μέρας σε συναγωγ�� το «αντίο» στην Winehouse

Το πολύ σε ένα μήνα το πόρισμα για τον θάνατό της

Εντός της μέρας σε συναγωγή το «αντίο» στην Winehouse

Σε συναγωγή του Λονδίνου θα αποχαιρετήσουν την Amy Winehouse οι συγγενείς της και λιγοστοί φίλοι, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της οικογένειας. Στο μεταξύ, το πόρισμα για το τι οδήγησε την 27χρονη στον θάνατο αναμένεται το πολύ σε ένα μήνα, καθώς η αστυνομία διέταξε την διενέργεια νέων τοξικολογικών εξετάσεων.

Όπως έγινε γνωστό, το «αντίο» στην τραγουδίστρια θα γίνει σε κλειστό κύκλο, στο Golders Green, στα νότια της βρετανικής πρωτεύουσας. Ο χρόνος τέλεσης της κηδείας παραμένει μυστικός, ενώ η μητέρα της ακολουθεί κατά γράμμα το εβραϊκό τυπικό και η οικογένεια θα καθίσει σε shiva, μία 7ήμερη περίοδο πένθους.

Η κηδεία της 27χρονης σταρ γίνεται ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια θανάτου της και ενώ πυκνώνουν τα σενάρια που κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Αν και η ιατροδικαστική έρευνα έγινε την Δευτέρα, η αστυνομία ζήτησε την διενέργεια περισσότερων εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρειαστούν από 2 έως 4 εβδομάδες.

Δημοσιεύματα του Τύπου αναφέρουν ότι η Winehouse αγόρασε έναν συνδυασμό σκληρών ναρκωτικών αργά το βράδυ της Παρασκευής προτού βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της το μεσημέρι του Σαββάτου, ενώ φέρεται ότι είχε κατάθλιψη εξαιτίας ενός πρόσφατου χωρισμού.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top